خبرگزاری فارس: محققان سوئیسی در تحقیقات جدید خود دریافتند که مصرف پیاز از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری میکند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، دانشگاه برن در سوئیس نیز براساس تحقیقات خود گفتند که مصرف مداوم پیاز برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان به ویژه در زنان سالمند مفید است.
این محققان افزود: آنها در جریان آزمایشها دریافتند که یک ترکیب طبیعی موجود در پیاز نقش موثری در تقویت استخوان و کاهش خطر ابتلای آن پوکی ایفا میکند.
پیاز سرشار از ویتامین C، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، اسید فولیک، مقدار کمی آهن، مس، روی و انواع و یتامینهای B است.
پیاز تاثیر شفابخشی روی قلب دارد و یکی از مهمترین خواص آن به شمار می رود.
به گفته پژوهشگران مصرف نصف یک پیاز متوسط در روز از مقدار کلسترول بد خون به میزان 30 درصد میکاهد و به جای آن کلسترول خوب را افزایش میدهد.
پیاز همچنین فشارخون و قندخون را تنظیم میکند و مانند سیر، یک آنتی بیوتیک طبیعی و قوی است و طیف وسیعی از عفونتها و میکروب های بیماریزا از اسهال گرفته تا بیماری سل را درمان میکند.
مصرف پیاز به صورت پخته همچنین برای جلوگیری از سرماخوردگی و کاهش سرفه و رفع مشکلات مجاری تنفسی مفید است.
پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی و قادر است روند تغییر شکل سلولها را که منجر به سرطانی شدن آنها میشود، متوقف کند و گوگرد موجود در پیاز برای رشد مو مفید است.
مصرف پیاز برای درمان یبوست، بی خوابی، میگرن، چاقی، ورم گلو، پروستات، بواسیر، یرقان و بیماری بسیار دیگر مفید است.
محققان اخیراً نیز براساس تحقیقات خود به این نتیجه رسیده بودند که پیاز یکی از بیشترین سبزیهایی است که احساس لذت و شادی را به همراه می آورد و هویچ، لوبیا، موز و سیب زمینی در رتبه های بعدی قرار دارند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر