رضا رحیمی متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف گیلاس در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، روماتیسم و دردهای مفصلی مفید بوده و همچنین برای کاهش سموم بدن در اثر مصرف غذاهای پرچرب و در عملکرد بهتر کلیه ها مفید است.
وی ادامه داد: خوردن گیلاس موجب ترشح هورمون های شادی در بدن می شود و در تقویت حافظه، کمک به هضم غذا و در تصفیه خون نقش مهمی دارد. وی در پایان تاکید کرد: به علت وجود ویتامین c در گیلاس مصرف آن موجب سوخت و ساز بهتر مواد غذایی مصرفی در بدن می شود و همچنین موجب عملکرد بهتر جریان خون می شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر