جوش شیرین ترکیبی شیمیایی است که علاوه بر استفاده از آن در شیرینیپزی دارای مصارف فراوان دیگری نیز است.
این ترکیب شیمیایی علاوه بر استفاده در موارد شیرینیپزی مانند عمل کردن به عنوان خمیرمایه و نیز نرم کردن و پف دادن به کیکها دارای خواص بسیار دیگری نیز است .
برخی دیگر از خواص جوش شیرین:
• به عنوان یک آنتی اسید استفاده میشود.
• به عنوان یک دئودورانت از آن استفاده میشود.(با استفاده از دستگاه اسپری)
• به عنوان خمیر دندان برای شستشوی دهان به کار میرود.
• برای ساییدن (اسکراب) دست و صورت مصرف میشود.
• برای نرمش پوست، یک پیمانه از آن را درون آب وان حمام بریزید.
• خارش پوست ناشی از گزش حشرات را کاهش داده و برای رفع آفتاب سوختگی مفید است.
• برای رفع بوهای شدید و نامطبوع از دست، شستن دست با مقداری جوششیرین و آب توصیه میشود.
• برای تسکین حساسیتهای پوستی،حمام جوششیرین بگیرید.
• برای سلامت و شادابی دهان، نصف قاشق چایخوری جوششیرین را با یک لیوان آب مخلوط کرده و آن را غرغره کنید.
• برای تسکین نیش زنبور از آن استفاده کنید.
• برای رفع گرفتگی بینی، یک قاشق چایخوری جوششیرین به دستگاه بخور، اضافه کنید.
• برای این که گلهای چیده شده به مدت بیشتری تازه بمانند، یک قاشق چایخوری جوششیرین به آب گلدان اضافه کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر