یك كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: یكی از مهمترین عوامل ایجاد فساد، نگهداری مواد غذایی در دمای نامناسب است و توصیه می شود كه مواد غذایی از جمله شیر و فرآورده های آن از تولید تا مصرف در دمای یخچال یعنی حدود 4 درجه سانتی گراد نگهداری شوند.
سعیده معانی افزود: برای نگهداری كوتاه مدت مواد پروتئینی مانند گوشت، دمای یخچال و برای نگهداری بلند مدت آن دمای فریزر (18 درجه سانتی گراد) پیشنهاد می شود.به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا ؛ وی تصریح كرد : غذاهایی كه دیر فاسد می شوند مانند برنج یا آرد گندم، اگر در شرایط نامناسب دمایی قرار بگیرند آفت زده می شوند. بید برنج و شپشك آرد گندم از فسادهای رایج هستند.این كارشناس تغذیه ادامه داد: حبوبات نیز در شرایط نگهداری گرم، آفت زده می شوند همچنین بهتر است شیر و فرآورده های آن، گوشت، انواع سس مایونز در دمای بین 15 تا 20 درجه سانتی گراد نگهداری شوند زیرا دمای نامناسب نگهداری مواد غذایی علاوه بر فساد میكروبی، فساد شیمیایی را هم به دنبال دارد.معانی خاطرنشان كرد: فرآورده حجیم شده بلغور ذرت مانند پفك و یا انواع چیپس ها از جمله مواد غذایی هستند كه باید در شرایط مناسب نگهداری شوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر