هنگام سحر غذاهاي پرادويه نخوريد


هنگام سحر از خوردن غذاهاي پرادويه خودداري كنيد زيرا باعث عطش زیاد و ترش کردن معده می‌شوند.

كارشناس آموزشي مركز پيشگيري از حوادث و فوريت هاي پزشكي اورژانس كشور در گفت وگو با خبرنگار وب دا،‌با بيان اين مطلب اظهار داشت: افزایش سطح اسید در معده خالی در ماه رمضان باعث تشدید زخم و التهاب معده می شود که به صورت احساس سوزش در ناحیه معده و زیر دنده ها ظاهر شده و می تواند به طرف حلق گسترش یابد . همچنين غذاهای تند ، قهوه  و نوشابه های سیاه  این حالت را بدتر می کنند .

آرزو دهقاني افزود:‌ افراد هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک نظیر کوکو سبزی، کوکو سیب‌زمینی، کتلت و گوشت‌های سرخ شده مثل کباب، جوجه‌کباب و ماهی خودداری کنند این غذاها به همراه غذاهایی که ادویه زیادی دارند، باعث عطش زیاد و ترش کردن معده می‌شوند.

وي تصريح كرد: تمام روزه داران، خصوصاً آنهایی که دچار بیماری‌های گوارشی و معده هستند، سعی کنند از خوردن این غذاها بپرهیزند و یا از لیمو ترش، ماست و سبزی خوردن در کنار این غذاها استفاده کنند.

كارشناس اورژانس كشور ادامه داد: روزه‌داران برای پیشگیری از بروز ناراحتی‌های گوارشی و ترش کردن و سوزش سر معده، باید از مصرف زیاد غذاهای شیرین و چرب مانند زولبیا و بامیه در سحر یا افطار پرهیز کنند و مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری یا افطاری مناسب نیست، زیرا این غذاها زمینه بروز ناراحتی‌های گوارشی نظیر ترش کردن معده را فراهم می‌کنند.

وي خاطرنشان كرد: بهتر است براي جلوگيري از التهاب و سوزش معده،  از  شش تا هشت لیوان آب در فاصله ی افطار تا سحر نوشیده شود و برای پیشگیری از احساس تشنگی در طول ساعات روز، لیمو ترش تازه در پایان سحری مصرف شود. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر