بسياري از مسموميت ها در طول مسافرت، ناشي از خوردن و آشاميدن غذاها و آب هاي آلوده به ميكروب است.

وي افزود: مسافران بهتر است از آب هايى كه از سالم و پاك بودن آن ها مطمئنن هستند، استفاده كنند و همچنين از يخ استفاده نكنند مگر اينكه مطمئن باشند با آب سالم درست شده است.
دهقاني ادامه داد: در طول سفر، خوردن ميوه ها و سبزيجات خام را كنارگذاشته مگر اين كه قابل پوست كندن باشند و كاهو و ساير سبزى هاى خام برگ دار مثل اسفناج را مصرف نكنند.
كارشناس آموزش اورژانس تصريح كرد: از خريد و مصرف غذا از غذاهايى كه فروشندگان دوره گرد عرضه مي كنند، خودداري كنند همچنين سعي كنند از ظروف يكبار مصرف كه نياز به شستشو ندارد، استفاده كرده و آب سالم براي آشاميدن به همراه خود داشته باشند.
وي به هموطنان توصيه كرد: دست ها را بايد به طورمرتب با آب و صابون شستشو دهند، از مصرف سالاد و سبزيجات خام در رستوران ها خودداري كرده و از مصرف كباب و تخم مرغ نيم پز ( عسلي) خودداري كنند همچنين در سفر به مناطق روستايي، لبنيات، بستني، به خصوص شير محلي خريداري نكنند و از لبنيات پاستوريزه استفاده كنند.
به گفته دهقاني، غذاهاي كنسرو شده را قبل از مصرف بايد به مدت 20 دقيقه جوشاند و از خريد قوطي هاي كنسرو برآمده ، فرورفتگي و يا داراي نشتي خودداري كرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر