دكتر 'مسعود كیمیاگر' در گفت و گو با ایرنا افزود: سبزیها نسبت به میوه ها دارای كالری كمتر اما سرشار از ویتامین هستند به عنوان مثال گوجه فرنگی و هویج داری یك سوم قند اما پرتقال یكصد گرمی دارای 12 تا 13 گرم قند است.
وی افزود: در خرد كردن سبزیها باید از كارد تیز استفاده كرد چرا كه كارد كند، منجر به از بین رفتن ویتامین سبزی می شود.كیمیاگر درباره شست و شوی سبزیها گفت: بعد از پاك كردن سبزی، باید سبزی به مدت نیم ساعت در آب همراه با مواد ضد عفونی كننده یا مایعات پاك كننده قرار گیرد به گونه ای كه تخم های انگل از سبزی جدا شود.این متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: مردم باید از سبزیهای تازه استفاده كنند چرا كه ویتامین سبزیهای پلاسیده از بین رفته و خوردن آن هیچ تاثیری نخواهد داشت.