به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سعيده معاني، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: مصرف نمك هاي معمولي و تصفيه نشده علاوه بر اين كه پاسخگوي نياز بدن به يد نيست حاوي ناخالصي هاي محلول و نامحلول زيان آوري هستند كه مي تواند سلامت مصرف كننده را به مخاطره انداخته و منجر به بروز عوارض نامطلوب در اندام هاي گوارشي، كليوي، كبدي و ريوي شود.
وي افزود: نمك، جزء جدايي ناپذير سفره ايراني و يكي از اجزاي كوچك اما مهم در آشپزي است و مقدار مجاز آن نقش حياتي در بدن انسان دارد.
وي افزود: نمك، جزء جدايي ناپذير سفره ايراني و يكي از اجزاي كوچك اما مهم در آشپزي است و مقدار مجاز آن نقش حياتي در بدن انسان دارد.