افراد مبتلا به بيماريهاي گوارشي از قبيل اسهال و استفراغ بايد از مصرف نوشابههاي گازدار و آب ميوههاي صنعتي جدا پرهيز كنند؛ چرا كه مصرف اين مواد تشديد اسهال و استفراغ را به دنبال دارد. همچنين تغذيه افراد بويژه كودكان در زمان اسهال و استفراغ نبايد قطع شود.
به گزارش وب دا، رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در فصل گرما فعاليت عوامل بيماريهاي منتقله از آب و غذا بيشتر ميشود و امكان انتقال اين بيماريها به دنبال مصرف ميوه، سبزي و مسافرتها افزايش مييابد و لازم است كه ميوه و سبزيجات قبل از مصرف به خوبي شستوشو و ضدعفوني شوند.
دکتر حسین معصومی با تاكيد بر لزوم حصول اطمينان از سلامت آب آشاميدني هنگام مصرف آب، ادامه داد: آب شبكههاي آبرساني شهري و روستايي سالم و قابل شرب است؛ چرا كه اين آب كلرزني شده و تحت نظارت مراكز بهداشتي قرار دارد. نبايد از آب چشمهها، رودخانهها و آبهايي كه از سلامت آنها اطمينان نيست، استفاده کرد.