خواص لایچی



لایچی میوه بومی چین است و در اغلب
کشورهای آسیای چنوب شرقی مانند کشور
های هند ،پاکستان،مالزی ،اندونزی ،سنگاپور و
حتی آفریقای جنوبی و کالیفرنیا کشت می شود.
اندازه این میوه در حدود 3-4 سانتی متر  است و
توسط پوسته ای خارمانند به رنگ قرمز یا صورتی
پوشیده شده است.داخل این پوسته که به
 راحتی جدا می شود،میوه سفید رنگ و بسیار لذیذ لایچی قرار دارد.مزه این
میوه تقریباشبیه مزه انگور است.
 از میوه لایچی در تهیه کیک و بستنی و شربت استفاده های فراوانی می شود .


خواص لایچی:
این میوه سرشار از ویتامین c است.
مطالعه ای ثابت کرده که پلی فنول موجود در میوه لیچی سبب حفظ سلامت قلب می
گردد و مقدار آن 15% بیشتر از مقدار پلی فنول موجود در انگور قرمز است. این ترکیبات
همچنین نقش موثری در پیشگیری از بیماری های حادی مثل سرطان ها دارد. میوه
لایچی همچنین در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه نقش موثری ایفا می کند.

منبع: http://irmy.persianblog.ir/tag/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5_%D9%84%D8%A7%DB%8C%DA%86%DB%8C

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر