مصرف شکر تیغال تب را کاهش می دهد

شکر تیغال از خانواده خارخسک و دارای ترکیبات ضد حساسیت است. از این گیاه برای درمان سرفه و سوزش مری استفاده می شود.این گیاه در اروپا، آسیا و آفریقا می روید و بیش از ۱۲۰ نوع دارد. گل های شکر تیغال به شکل گلوله خاردار و آبی رنگ در انتهای ساقه دیده می شود. به نقل از سایت خواص گیاهان دارویی
* شکر تیغال تقویت کننده عضلات است.* برای پایین آوردن تب به کار می رود.* انعطاف پذیری ستون مهره ها را افزایش می دهد.* به عنوان ملین و متعادل کننده دستگاه گوارش از این گیاه استفاده می شود.* در قدیم از این گیاه برای درمان فشار خون بالا و تصلب شرایین و سکته قلبی استفاده می شد.* برای درمان تکرر ادرار مفید است.در کتاب قانون ابن سینا از شکر تیغال با طبیعت گرم و خشک یاد شده است.

منبع: http://www.takbanoo.ir/archives/24505

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر