نوشته : گفتگو: فاطمه استيري
كنسرو
كردن يكي از روشهاي نگهداري مواد غذايي است كه در صورت رعايت اصول تهيه،
به ماندگاري بيشتر مواد غذايي كمك ميكند. امروزه به دليل در دسترس بودن
كنسروها و استفاده آسان، مصرف آنها افزايش يافته است، اما در صورت رعايت
نشدن نكات بهداشتي، ممكن است بسيار مضر بوده و پيامدهاي خطرناكي براي
سلامتي به دنبال داشته باشند. اهميت اين موضوع، ما را بر آن داشت تا به
سراغ تعدادي از متخصصان و كارشناسان تغذيه و صنايع غذايي برويم و اطلاعاتي
را كسب نماييم.