نوشته : سالومه آرمين كارشناس ارشد علوم تغذيه انترن رژيمدرماني (RD) دانشگاه رايرسون كانادا
هزاران سال پيش، ترب براي اولين بار در چين و سپس در مصر و يونان كشت شد. در يونان بهدليل اهميت بسياري كه به اين سبزي داده ميشد، تزئيناتي از جنس طلا به شكل اين سبزي ساخته شده بود. در قرن 16 ميلادي ترب در انگلستان شناخته شد و مورد استفاده قرار گرفت و سپس در قرن 17 ميلادي در ماساچوست مورد كشت واقع شد.
ترب از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است و از زمانهاي بسيار قديم براي درمان بسياري از بيماريها به كار ميرفته است.
ترب جزء سبزيجات ريشهاي و از لحاظ ظاهر و بافت شبيه چغندر و شلغم است، اما داراي طعم متفاوتي ميباشد. ترب ريشه گياهي است كه جزء خانواده خردل دستهبندي ميشود و از خانواده Crucifere بوده و نام علمي آن Stiusl Rephnus ميباشد.
ترب از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است و از زمانهاي بسيار قديم براي درمان بسياري از بيماريها به كار ميرفته است.
ترب جزء سبزيجات ريشهاي و از لحاظ ظاهر و بافت شبيه چغندر و شلغم است، اما داراي طعم متفاوتي ميباشد. ترب ريشه گياهي است كه جزء خانواده خردل دستهبندي ميشود و از خانواده Crucifere بوده و نام علمي آن Stiusl Rephnus ميباشد.