نوشته : منيره نوريفرد
افزودن
دانههاي تخم كتان به رژيم غذايي روزانه سبب افزايش سلامتي قلب و سلامت
سيستم گوارش ميشود، از طرفي اين دانهها سبب كنترل وزن شده و
پيشگيريكننده از سرطان نيز ميباشند.
تحقيقات اخير حاكي از آن است كه دانههاي تخم كتان سبب كاهش كلسترول، تثبيت قند خون، جلوگيري از پوكي استخوان، كمك به كاهش وزن، افزايش سلامت سيستم ايمني بدن و پيشگيري از سرطان ميشوند.
تحقيقات اخير حاكي از آن است كه دانههاي تخم كتان سبب كاهش كلسترول، تثبيت قند خون، جلوگيري از پوكي استخوان، كمك به كاهش وزن، افزايش سلامت سيستم ايمني بدن و پيشگيري از سرطان ميشوند.
چگونگي مصرف تخم كتان:
بهتر است دانههاي تخم كتان را خريداري
كرده و خود آن را در منزل آسياب نماييد. از آنجايي كه تخم كتان يك دانه
روغني است، خريد تخم كتاني كه قبلاً آسياب شده، ممكن است گذشت زمان سبب
اكسيده شدن آن گردد، در حالي كه شما ميتوانيد دانههاي تخم كتان را
خريداري كرده و به هنگام مصرف و به ميزان نياز خود، آن را با آسياب برقي در
منزل آسياب نماييد و به شكل پودر درآوريد و مصرف كنيد.