نوشته : مهندس مسعود خبازی کارشناس مسؤول اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی کاشان
کیک
نوعی شیرینی با بافت و نرمی مخصوص است که مواد اصلی آن را آرد، روغن (به
استثنای کیک اسفنجی)، شکر و تخم مرغ تشکیل میدهد. امروزه برای تهیه یک کیک
با طعم دلخواه میتوان با استفاده از پودرهای کیک نیمهآماده و بهداشتی که
در فروشگاهها عرضه میگردند، طبق دستور سازنده، کیک مورد علاقه خود را در
منزل تهیه و میل نمود. بايد به اين نكته نيز توجه داشت که کیکها به دلیل
مواد تشکیلدهنده آنها حاوی کالری بالا بوده و مصرف بیش از اندازه آنها
چاقی و عوارض ناشی از آن را در پی دارد. این مقاله به اختصار ویژگیها و
ترکیبات غذایی پودر کیک نیمهآماده را بیان میکند.