نوشته : سيده سارا حكيم کارشناس ارشد تغذیه

خواص آنتياكسيداني كشمش:
فلاونول كه يك فنول متعلق به خانواده فلاونوئيدها ميباشد به نظر مي رسد كه در كشمش كمترين تأثير را در فرآيند خشك كردن متحمل ميشود، اما بررسيها نشان دادهاند كه به طور كلي كشمش داراي فنول كمتري نسبت به انگور ميباشد و مقداري از فنول انگور در فرآيند خشك كردن از دست ميرود.
فنول موجود در كشمش داراي خاصيت آنتياكسيداني است و مانع از آسيب راديكالهاي آزاد به سلولهاي بدن ميشود و بطور كلي فعاليت آنتياكسيداني بسياري از ميوهها و سبزيها بستگي به ميزان فنول موجود در آنها دارد.
كشمش منبع خوب عنصر بروم ميباشد كه نقش حياتي در سلامت انسان دارد و داراي ارتباط قابل توجهي با سلامت استخوان و جلوگيري از استئوپروز ميباشد.