اگر در وضعيت رژيم به سر ميبريد، لزومي ندارد از تمامي غذاهاي مورد علاقه خود كاملا چشمپوشي كنيد، فقط كافي است خوردن مواد غذايي را تحت كنترل خود در آورده و زيادهروي نكنيد! از طرفي اگر ميانوعده هايي كه ميخوريد بسيار پر كالري بوده و حاوي روغن، و يا قند و شكر فراوان هستند بايد در خوردن آنها تجديدنظر كنيد. نكته مهم در مورد ميان وعدههاي ناسالم اين است كه اغلب داراي حجم كم اما كالري بسيار زياد ميباشند، لذا پس از خوردن اين مواد غذايي چندان احساس سيري نكرده و خيلي زود گرسنه ميشويد و در نتيجه مجدداً مجبور ميشويد به سراغ خوردن مواد غذايي رفته و اين امر سبب افزايش وزن و چاقي ميشود، بنابراين سعي كنيد ميان وعدههاي خود را مديريت كرده و مواد غذايي را به عنوان ميانوعده مصرف كنيد كه علاوه بر كم حجم بودن شما را براي ساعتها سير نگه دارند تا مجبور نشويد به سراغ خوردن هله هوله برويد.
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
7 كليد طلايي براي سلامت قلب
راه حلها و نکاتی که در زیر ارائه میگردد، توصیههای کاربردی، ساده و بدون هزینه انجمن قلب آمریکا برای داشتن قلبی سالم و عمری طولانیتر همراه با کیفیت بهتر زندگی است. بدون شک سلامت فرد خصوصا سلامت قلب اثر بسیار تعیین کنندهای بر کیفیت زندگی و طول عمر دارد. با تغییرات بسیار کوچک ولی موثر در شیوه زندگیتان، زندگی پرثمر، کارا و لذت بخشی را برای خود رقم بزنید:
1- باتحرک و فعال باشید.
2- کلسترول خونتان را کنترل کنید.
3- سالم غذا بخورید.
4- فشار خونتان را چک و کنترل کنید.
5- وزن خود را کنترل کنید.
6- قند خونتان را کاهش دهید.
7- سیگار را ترک کنید.
1- باتحرک و فعال باشید.
2- کلسترول خونتان را کنترل کنید.
3- سالم غذا بخورید.
4- فشار خونتان را چک و کنترل کنید.
5- وزن خود را کنترل کنید.
6- قند خونتان را کاهش دهید.
7- سیگار را ترک کنید.
خطرهاي نانهاي سوخته و قهوهاي
نوشته : دکتر صديقه نوبان متخصص بيو شيمي فيزيک

آكريلاميد در نان زماني خود را نمايان ميكند كه نان بر اثر حرارت زياد و مستقيم تغيير حالت داده و میسوزد و رنگ آن قهوهاي يا سياه میشود و اين مشكل اصلي نانهاي مصرفي ماست كه اغلب به صورت سنتي در تنور تهيه و در حرارت زياد و مستقيم پخته ميشوند.
پروتئين مساوي با گوشت نيست!
نوشته : منيره نوريفرد

تــُرش نــكــن!
نوشته : تحريريه دنياي سلامت

برگشت اسيدمعده در شب و به هنگام خواب، تشديد ميشود، بنابراين بهتر است زمان شام خوردن با برنامهريزي بهتري باشد و از زمان خواب مدتي فاصله داشته باشد. از خوردن يا آشاميدن موادغذايي كه به آنها اشاره شد بايد اجتناب نمود و يا تا حد امكان در خوردن آنها جانب احتياط را رعايت كرد و به ميزان كممصرف نمود، ولي بهتر است به هنگام شب از خوردن و آشاميدن موادغذايي نامبرده حتما اجتناب كنيد.
نكاتي در مورد خوردن مواد غذايي:
از پرخوري بويژه در هنگام وعده غذايي شام اجتناب كنيد. خوردن چندين وعده غذايي در طول روز اما در حجم كم توصيه ميشود. وعده غذايي شام بايد بسيار سبك و مختصر باشد، زيرا به هنگام شب بدن به كمترين كالري و ميزان انرژي نياز دارد، لذا از خوردن زياد بايد پرهيز نمود.
از تغذيه كمك بگيريد
صرع (Epilepsy) بيماري است كه بدنبال اختلال در عملكرد طبيعي دستگاه مغز و اعصاب ايجاد ميشود، مشخصه اصلي آن بروز حملات عصبي (تشنج) تكرارشونده بهدليل وضعيت غير طبيعي امواج مغزي است.
در واقع اين تشنجها در اثر اختلالات الكتريكي در دستهاي از سلولهاي عصبي مغز بطور موقت و گذرا بوجود ميآيند.
با اينكه در برخي موارد علت ايجاد حملات صرعي ناشناخته است، ولي گاهي اوقات عوامل متعددي در بروز آنها نقش دارند. به عنوان مثال مشكلاتي مانند سكته مغزي، ضربات مغزي، عوامل مادرزادي، تومورهاي مغزي و ساير بيماريهاي تحليل برنده مغز در اين زمينه بيتاثير نيستند.
در واقع اين تشنجها در اثر اختلالات الكتريكي در دستهاي از سلولهاي عصبي مغز بطور موقت و گذرا بوجود ميآيند.
با اينكه در برخي موارد علت ايجاد حملات صرعي ناشناخته است، ولي گاهي اوقات عوامل متعددي در بروز آنها نقش دارند. به عنوان مثال مشكلاتي مانند سكته مغزي، ضربات مغزي، عوامل مادرزادي، تومورهاي مغزي و ساير بيماريهاي تحليل برنده مغز در اين زمينه بيتاثير نيستند.
6 روش براي دريافت امگا‑3 بيشتر
نوشته : تحريريه دنياي تغذيه

اين اسيدهاي چرب ميتوانند سبب بهبودي و سلامت قلب، كاهش فشار خون بالا، كاهش انسداد عروق خوني، كاهش التهاب، تقويت مفاصل و بهبودي بيماري افسردگي شوند. اين موارد فقط چند مورد از مزاياي بيشمار اسيدهاي چرب امگا-3 ميباشند. از طرفي با توجه به اهميتي كه اسيدهاي چرب امگا-3 در سلامتي افراد دارند، متاسفانه مصرف امگا-3 در ميان مردم بسيار كم ميباشد. حداقل 2 درصد از كل كالري دريافتي روزانه افراد بايد حاوي اسيدهاي چرب امگا-3 باشد. به عبارتي، فردي كه روزانه 2000 كيلوكالري دريافت ميكند، حداقل 2 گرم اسيدهاي چرب امگا-3 بايد به بدن برساند.
حال چگونه ميتوان مطمئن شد كه روزانه ميزان كافي از اين مواد مغذي به بدن ميرسد؟ در اين مقاله به6 راه ساده و آسان براي دريافت بيشتر اسيدهاي چرب امگا-3 اشاره ميكنيم:
آیا آنتی اکسیدان ها جادوی طول عمر هستند؟
چرا پروتئین برای بدن ضروری است؟
دکتر مینو فروزانی، متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:پروتئین ها از 20 آمینواسید مختلف تشکیل شده اند، اما 8 آمینواسید وجود دارد که بدن نمی تواند بسازد و باید در رژیم غذایی روزانه باشد.
این متخصص تغذیه گفت: تمام منابع حیوانی دارای مقادیر متنوعی از آمینواسید ها هستند، ولی برای تامین نیاز بدن باید روزانه ترکیبی از غذاها مانند، شیر و تخم مرغ استفاده شود.
این متخصص تغذیه گفت: تمام منابع حیوانی دارای مقادیر متنوعی از آمینواسید ها هستند، ولی برای تامین نیاز بدن باید روزانه ترکیبی از غذاها مانند، شیر و تخم مرغ استفاده شود.
كودكتان آلرژي غذايي دارد؟
چنانچه كودك شما آلرژي غذايي دارد و نسبت به برخي از مواد غذايي واكنش نشان مي دهند خواندن اين مطلب را از دست ندهيد.

دانشمندان مي گويند، حساسيت و آلرژي به غذاهايي همچون شير و تخم مرغ در کودکان ، بايد به موقع ، تشخيص و درمان شود و اين دسته از کودکان بايد تحت رژيم غذايي خاص قرار گيرند.
با اين حال بررسي محققان بر روي پانصد نوزاد نشان داد آلرژي هاي غذايي آنان به موقع تشخيص داده نمي شود و تحت درمان مناسب قرار نمي گيرند.
به گزارش خبرگزاري رويترز از نيويورک ، دانشمندان ، آموزش به خانواده را مهم ترين رکن مقابله با اين دسته از آلرژي ها مي دانند.
اشتراک در:
پستها (Atom)