نوشته : زهرا سادات موسوي
در
تمام طول سال میتوان جعفری را در بازارها و خواربار فروشیها پیدا کرد.
این گیاه طعم تقریبا تند و ارزش غذایی زیادی دارد. جعفری گیاهی است دو ساله
و معطر که از سالمترین ادویهجات ترشی شناخته میشود. جعفری سرشار از
فولات، ریز مغذیهایی مانند کلسیم و آهن، روغن فرار (اسانس گیاهی) و
ویتامینهاي C و K میباشد و خیلی آسان کشت میشود. در تمدنهای کهن هم
دیده میشود که جعفری را گیاهی تقویت کننده و انرژیزا میدانستهاند.
جعفری همانند مریم گلی، پونه کوهی، زردچوبه و زنجبیل در گروه سبزیجات
درمانی قرار دارد. همچنين میتوان از جعفری تازه برای تزئین غذا استفاده
کرد.