نوشته : منيره نوريفرد
اسيدآلفا ليپوئيك كه به آن LA نيز ميگويند در بدن انسان ساخته ميشود و به مقدار بسيار كم در گياهان و حيوانات نيز ديده شده است. LA در هر سلولي از بدن انسان وجود دارد و در تبديل نمودن گلوكز به انرژي نقش مهمي دارد. منابع غذايي كه حاوي LA ميباشند عبارتند از گوشت قرمز، مخمر جو و ... . همچنين ميتوان در مواردي كه جنبه درماني دارند از مكملهاي LA استفاده نمود. ميزان LA موجود در مكملها بسيار بيشتر از LA موجود در مواد غذايي ميباشد.
آنتياكسيدان فعال:
اسيدآلفاليپوئيك آنتياكسيدان بسيار قوي و فعال بوده و با راديكالهاي آزاد كه براي بدن بسيار مضر ميباشند، مبارزه ميكند. بسياري از آنتياكسيدانها محلول در آب ميباشند، بدين معني كه فقط در آب فعال هستند و برخي از آنها محلول در چربي ميباشند و فقط در بافتهاي چربي فعاليت ميكنند، اما LA محلول در هر دو محيط (آب و چربي) ميباشد، لذا در تمام بافتها و قسمتهاي بدن وجود داشته و قادر به فعاليت ميباشد.

آنتياكسيدان فعال:
اسيدآلفاليپوئيك آنتياكسيدان بسيار قوي و فعال بوده و با راديكالهاي آزاد كه براي بدن بسيار مضر ميباشند، مبارزه ميكند. بسياري از آنتياكسيدانها محلول در آب ميباشند، بدين معني كه فقط در آب فعال هستند و برخي از آنها محلول در چربي ميباشند و فقط در بافتهاي چربي فعاليت ميكنند، اما LA محلول در هر دو محيط (آب و چربي) ميباشد، لذا در تمام بافتها و قسمتهاي بدن وجود داشته و قادر به فعاليت ميباشد.