نوشته : دکتر سعید حسینی
كيوي يكي از ميوههاي مناطق حاره بوده و داراي طعم و مزه فوقالعادهاي ميباشد اما اكثر مردم از اين ميوه خارقالعاده بيبهرهاند زيرا اين ميوه فقط در چند كشور به عمل ميآيد.
فوايد ميوه كيوي:
كيوي در ابتدا در كشور چين به عمل آمده و در آن كشور به نام ديگري آن را ميشناختهاند، زماني كه كشاورزان نيوزيلند شروع به كشت اين ميوه و در نهايت صادر كردن آن به ساير كشورها نمودند اين ميوه به «كيوي» معروف شد. از اين ميوه به عنوان ميوه ملي چين نيز ياد ميكنند. گوشت ميوه كيوي سبز كمرنگ بوده و داراي دانههاي سياهرنگ ميباشد و از عطر و طعم خاص و فوقالعادهاي برخوردار است. اين ميوه كوچك و قهوهاي رنگ يكي از غنيترين منابع برخي مواد مغذي مورد نياز بدن ميباشد. كيوي سرشار از آنتياكسيدان بوده و ميزان ويتامين C موجود در كيوي از پرتقال بيشتر است. اين ميوه همچنين منبع خوبي از پتاسيم، فيبر و ميزان قابل توجهي از ويتامينهاي A و E ميباشد.
فوايد ميوه كيوي:
كيوي در ابتدا در كشور چين به عمل آمده و در آن كشور به نام ديگري آن را ميشناختهاند، زماني كه كشاورزان نيوزيلند شروع به كشت اين ميوه و در نهايت صادر كردن آن به ساير كشورها نمودند اين ميوه به «كيوي» معروف شد. از اين ميوه به عنوان ميوه ملي چين نيز ياد ميكنند. گوشت ميوه كيوي سبز كمرنگ بوده و داراي دانههاي سياهرنگ ميباشد و از عطر و طعم خاص و فوقالعادهاي برخوردار است. اين ميوه كوچك و قهوهاي رنگ يكي از غنيترين منابع برخي مواد مغذي مورد نياز بدن ميباشد. كيوي سرشار از آنتياكسيدان بوده و ميزان ويتامين C موجود در كيوي از پرتقال بيشتر است. اين ميوه همچنين منبع خوبي از پتاسيم، فيبر و ميزان قابل توجهي از ويتامينهاي A و E ميباشد.