نوشته : شیوا طباطبایی
میگو
جزء پرمصرفترین و محبوبترین غذاهای دریایی در سراسر جهان است و پرورش
انواع گونههای آن با افزایش مصرف افزایش چشمگیری داشته است. بطور کلی
انواع گونههای میگو به دو دسته میگوي آب سرد و میگوي آب گرم تقسیم بندی
ميشوند. میگوهای آب سرد معمولاً صورتی رنگ و کوچک هستند و شیرینتر از
میگوهای آب گرم که اندازه بزرگتری دارند ميباشند. هنگام خرید میگو باید
دقت نمود که میگوها سفت باشند. از خرید میگوهایی که بوی آمونیاک ميدهند و
دانههای سیاه رنگ روی آنها مشاهده ميشود باید پرهیز نمود.