نوشته : فريال عسگري كارشناس صنايع غذايي
واقعيات تغذيهاي ميوه خرمالو:
ميوههاي شيرين و خوشمزه خرمالو سرشار از مواد مغذي مفيدي (مثل ويتامينها، مواد معدني و آنتياكسيدانها) هستند كه براي سلامت مطلوب بدن حياتي ميباشند. اين ميوه خوشمزه تزئيني شرقي بومي چين است. مدتها پيش در ژاپن گسترش يافته و در اواسط قرن نوزدهم به كاليفرنيا معرفي شده است. بهترين رشد درخت خرمالو در مناطقي است كه زمستانهاي معتدل و تابستانهاي نسبتاً ملايم دارند. درختان خرمالو بطور عمده به دو گروه اساسي طبقهبندي ميگردند. آنهايي كه ميوه سفت دارند تا اين ميوهها در رسيدگي نرم گردند و آنهايي كه ميوهشان سفت نباشد. خرمالويي كه سفت نيست، حاوي تانن كمتري بوده و تا زماني كه به شاخه است قابل خوردن و شاداب ميباشد. رنگ ميوه از زرد- نارنجي روشن تا نارنجي- قرمز تيره متغير است، ميوه بطور كامل به جز دانهها و كلاهك آن خوردني است.
ميوههاي شيرين و خوشمزه خرمالو سرشار از مواد مغذي مفيدي (مثل ويتامينها، مواد معدني و آنتياكسيدانها) هستند كه براي سلامت مطلوب بدن حياتي ميباشند. اين ميوه خوشمزه تزئيني شرقي بومي چين است. مدتها پيش در ژاپن گسترش يافته و در اواسط قرن نوزدهم به كاليفرنيا معرفي شده است. بهترين رشد درخت خرمالو در مناطقي است كه زمستانهاي معتدل و تابستانهاي نسبتاً ملايم دارند. درختان خرمالو بطور عمده به دو گروه اساسي طبقهبندي ميگردند. آنهايي كه ميوه سفت دارند تا اين ميوهها در رسيدگي نرم گردند و آنهايي كه ميوهشان سفت نباشد. خرمالويي كه سفت نيست، حاوي تانن كمتري بوده و تا زماني كه به شاخه است قابل خوردن و شاداب ميباشد. رنگ ميوه از زرد- نارنجي روشن تا نارنجي- قرمز تيره متغير است، ميوه بطور كامل به جز دانهها و كلاهك آن خوردني است.