فست فودها از نظر مواد مغذي بسيار ضعيف هستند و فقط كالري بالايي دارند و از طرف دیگر زياده روي در مصرف آنها به كبد آسيب مي رساند.
به گزارش وب دا، کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص این که چه غذاهايي به كودكانمان داده نشود، اظهار داشت: غذاهاي فرآوري شده از دسته غذاهایی است که به هیچ عنوان نباید کودکان مصرف کنند. اغلب غذاهاي فرآوري شده كه از سوپرماركت ها خريداري مي كنيد، حاوي نمك، چربي و شكر زياد بوده و جزء غذاهاي ضعيف هستند. اين نوع غذاها، طعم طبيعي ندارند و حتي گاهي اوقات حاوي تركيباتي هستند كه روي برچسب شان عنوان نمي شود.