
اگر می خواهید بدانید چرا باید از مصرف مواد غذایی دودی خودداری کرد ادامه مطلب را بخوانید.
دکتر ناصر ابراهیمی دریانی، متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سرطان گوارش، مری، معده، کولون (روده بزرگ)، کبد، لوزالمعده در ایران بسیار شایع است.
وی ادامه داد: مهم ترین محل های شایع این سرطان ها در ایران در نواحی اردبیل، گلستان است.
دریانی افزود: از عوامل مستعد کننده ی سرطان های معده و مری می توان به عوامل محیطی و ژنتیکی را نام برد.
از جمله عوامل محیطی می توان به ینتریت موجود در غذا را نام برد که عامل ایجاد و مستعد کننده ی سرطان هست به خصوص در مناطقی که به خاک منفطه ینتریت می زند مایکان آن نواحی در معرض بیش تر سرطان قرار می گیرند.
وی ادامه داد: مهم ترین محل های شایع این سرطان ها در ایران در نواحی اردبیل، گلستان است.
دریانی افزود: از عوامل مستعد کننده ی سرطان های معده و مری می توان به عوامل محیطی و ژنتیکی را نام برد.
از جمله عوامل محیطی می توان به ینتریت موجود در غذا را نام برد که عامل ایجاد و مستعد کننده ی سرطان هست به خصوص در مناطقی که به خاک منفطه ینتریت می زند مایکان آن نواحی در معرض بیش تر سرطان قرار می گیرند.