نوشته : مهندس مسعود خبازی
سالها است که در کشورمان شاهد حضور غذاهایی همانند ماکارونی بر سر سفرهها هستیم که غذایی محبوب در بین خانوادهها و به خصوص کودکان بوده و در مدت زمان نسبتا کوتاهی آماده ميشود. با این وجود خانوادهها دنبال غذاهایی هستند که در زمان بسیار کمتری تهیه شود.
نودل از جمله این محصولات است که تنها در 3 دقیقه آماده شده و دارای طعمهای مختلف مانند: طعم گوشت، مرغ، سبزیجات، قارچ، پیتزا، سسگوجه فرنگی تند، کاری و زعفران ميباشد و به جهت ارزان بودن نسبی محصول، باعث شده که به سرعت جای خود را بر سر سفرهها باز نماید.
نودل از نظر ارزش غذایی، تقریبا غذایی کامل، ولي کمکالری و حاوی ویتامینها و مواد معدنی بوده و به عنوان یک غذای رژیمي و همچنین میانوعده مناسب جهت کودکان ميباشد.
البته به دليل كمي سبوس موجود در آرد آن، ارزش غذايي آن از ماكاروني كمتر بوده و فقط مصرف گاه به گاه آن قابل توصيه است. ضمنا برخي چاشنيهاي همراه نودل، نمك فراواني دارند كه بايد مصرف آنها را كاملا محدود كرد.
در این مقاله ویژگیهای فرآورده نودل برگرفته از استاندارد ملی ایران (شماره11981) بیان ميشود.
نودل از جمله این محصولات است که تنها در 3 دقیقه آماده شده و دارای طعمهای مختلف مانند: طعم گوشت، مرغ، سبزیجات، قارچ، پیتزا، سسگوجه فرنگی تند، کاری و زعفران ميباشد و به جهت ارزان بودن نسبی محصول، باعث شده که به سرعت جای خود را بر سر سفرهها باز نماید.
نودل از نظر ارزش غذایی، تقریبا غذایی کامل، ولي کمکالری و حاوی ویتامینها و مواد معدنی بوده و به عنوان یک غذای رژیمي و همچنین میانوعده مناسب جهت کودکان ميباشد.
البته به دليل كمي سبوس موجود در آرد آن، ارزش غذايي آن از ماكاروني كمتر بوده و فقط مصرف گاه به گاه آن قابل توصيه است. ضمنا برخي چاشنيهاي همراه نودل، نمك فراواني دارند كه بايد مصرف آنها را كاملا محدود كرد.
در این مقاله ویژگیهای فرآورده نودل برگرفته از استاندارد ملی ایران (شماره11981) بیان ميشود.