با توجه به حجم بالای ویتامین A در جگر، مصرف بالای آن خطر مسمومیت را به دنبال دارد و در برخی کشورها مصرف آن در دوران بارداری ممنوع شده است.
به گزارش وب دا، کارشناس بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان دنا، ضمن بیان این مطلب گفت: حد مجاز استفاده از ویتامین A
در زنان پنج هزار واحد و در زنان باردار 6 هزار واحد در روز است که این
میزان در رژیم غذایی روزانه و مکمل های تجویز شده در برنامه های مراقبت
بارداری، دریافت می شود.
زینب فاطمی ادامه داد: ویتامین A
به صورت محلول در چربی بوده، مقادیر اضافه آن از بدن دفع نشده و در کبد
ذخیره می شود که در دوران بارداری، خطر بروز ناهنجاری سیستم اعصاب مرکزی و
کلیه در جنین را به همراه دارد.
وی
رفع کمبود آهن را یکی از دلایل توصیه به مصرف جگر دانست و اظهار کرد: مصرف
گوشت، تخم مرغ و مکمل های آهن، منابع مناسبی برای تامین آهن مورد نیاز در
بدن محسوب می شوند.