کمبود ویتامین A ،C و E در بروز سرطان دهان نقش دارد


یک متخصص آسیب شناسی دهان و فک گفت: کمبود برخی ویتامین ها همچون ویتامین " A، C و E "، مصرف کم میوه و سبزی جات و یا برخی ویروس ها می توانند در پیدایش بیماری سرطان نقش داشته باشد.
به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکترسید حسین طباطبایی ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: سرطان دهان ششمین سرطان شایع در مردان و دوازدهمین سرطان شایع در خانم ها است.

وی افزود: بنابر بررسی که در یزد انجام شد بیش از نیمی از بدخیمی های سروگردن مربوط به سرطان دهان بوده است. همچنین 90 درصد بدخیمی های دهان را سرطان دهان (SCC) تشکیل می دهد.

دکتر طباطبایی ادامه داد: بنابر بررسی انجام شده این بیماری در اغلب موارد در سنین بالای 40  سالگی رخ می دهد و مردان 4/1 برابر بیشتر از زنان به این بیماری مبتلا می شوند.

این متخصص آسیب شناسی دهان و فک خاطرنشان ساخت: بر اساس مطالعه انجام شده دراستان  یزد از هر 100 هزار نفر جمعیت در سال یک مورد جدید به این بیماری مبتلا می شود.

بلادي مرى، یک نوشیدنی رژیمی

اين يك نوشيدني خاص است، مخصوص كساني كه به دنبال طعم‌هاي خاص مي‌گردند البته بدانيد كه بلاديمري يك نوشيدني كاملا رژيمي است.
برترین مجله اینترنتی ایران
برترین ها:  

مواد لازم براي يك ليوان بزرگ
  •  آب گوجه‌فرنگي: يك فنجان 
  •  يخ: نصف ليوان
  •  ليموترش: يك عدد (به صورت فيله)
  •  فلفل سياه: يك قاشق چاي‌خوري (سرخالي)
  •  نمك: يك قاشق چاي‌خوري (سرخالي)

روش تهیه:
مواد را به ترتيبي كه ذكر شده درون پارچ ميكسر ريخته و بگذاريد كاملا با هم مخلوط شوند. (براي تزئين از ليمو استفاده كنيد.)

فوت آشپزي
به جاي فلفل سياه از سس گوجه‌فرنگي تند نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.

حل معمای لاغری بر اساس گروه خونی!


در مقدمه کتاب دکتر آدامو تحت عنوان "متناسب با گروه خونی خود غذا بخورید" چنین نقل شده است : "آیا هرگز دو انسان که دقیقا مثل هم باشند دیده اید؟ (به جز دوقلوها) آیا اثر انگشت هیچ دو انسانی مثل یکدیگر است؟ تن صدا، خطوط روی لب  و کف دست هیچ دو انسانی با یکدیگر یکی است؟"
دکتر آدامو ، نویسنده این کتاب معتقد است همانطور که هیچ دو انسانی از لحاظ مشخصه های ظاهری مثل هم نیستند، نیاز های غذایی آنان نیز با توجه به تفاوت گروه خونی اشان متفاوت است و میزان قدرت، ضعف و درجه آسیب پذیری آن ها نسبت به قبول یا عدم قبول مواد غذایی مختلف با یکدیگر فرق دارد.  بنابر این اگر می‌خواهید از سلامتی کامل بهره مند شوید، سیستم ایمنی قوی داشته باشید یا رژیم کاهش وزن بگیرید باید بدانید که ابدا مهم نیست چقدر غذا را در چه زمانی می‌خورید بلکه مهم است بدانید چه چیزی می‌خورید که با گروه خونی شما مطابقت داشته باشد.

مصرف مقدار زياد قند و ابتلا به سرطان لوزالمعده

به گفته محققان سوئدي، مصرف مقدار زياد قند و غذاهاي شيرين احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را، كه از مرگبارترين انواع سرطان‌هاست، افزايش مي‌دهد.
دكتر “سوزانا سي. لارسون” از موسسه “كارولينسكا” در “استكهلم” و همكارانش دريافتند در افرادي كه بيشترين ميزان شكر را به غذاي خود اضافه مي‌كنند و بيشترين ميزان مشروبات غيرالكلي را مي‌نوشند، خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده بطور قابل توجهي بيشتر است.
محققان، وضعيت ۷۷هزار و ۷۹۷مرد و زن ۴۵تا ۸۳ساله را بطور ميانگين حدود هفت سال پيگيري كردند.
در اين پيگيري ديده شد احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده در افرادي كه در روز پنج وعده و يا بيشتر به غذاي خود شكر يا قند اضافه مي‌كردند براي مثال افزودن شكر به چاي، قهوه و يا غلات، ۶۹درصد بيشتر از افرادي بود كه به غذا و يا نوشيدني‌هاي خود هرگز شكر اضافه نمي‌كردند.
همچنين خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده در افرادي كه در روز دو وعده يا بيشتر مشروبات غيرالكلي مصرف مي‌كردند نسبت به افرادي كه از نوشيدن اين نوشيدني‌ها پرهيز مي‌كردند، ۹۳درصد بيشتر بود.
همچنين در اين مطالعه، مصرف سوپ‌هاي شيرين ميوه و يا ميوه شيرين شده اين خطر را ۵۱درصد افزايش داد.
با اين وجود هيچ ارتباطي ميان مصرف شيريني، مارمالاد و يا مربا با خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده وجود نداشت. كه علت آن احتمالا به اين دليل است كه دفعات مصرف اين غذاها معمولا كمتر است و اين نوع تغذيه‌ها به ميزان كمتري مصرف مي‌شوند.
لارسون و گروه وي در مجله آمريكايي “تغذيه باليني” نوشتند: عامل‌هاي كه در كاهش حساسيت به هورمون انسولين دست دارند مانند شيوه زندگي بدون تحرك ، چاقي و ديابت همه ارتباط مستقيمي با ابتلا به سرطان لوزالمعده دارند.
سرطان لوزالمعده در عرض پنج سال اكثريت عظيمي از مبتلايان به اين بيماري را به كام مرگ مي‌كشاند.
بنابراين مصرف بيش از حد قند، ضمن كاستن از حساسيت لوزالمعده به انسولين، اين عضو را با نياز به توليد بيشتر اين هورمون روبرو مي‌كند و از اين طريق و همچنين از طريق چند سازوكار بالقوه ديگر، خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزايش مي‌دهد.

طبخ مرغ بدون پوست و خطر ابتلا به سرطان

بر اساس يك مطالعه جديد، كندن پوست مرغ قبل از طبخ آن براي سلامتي مضر است .
دكتر “دومينيك اس. ميشو” از “دانشكده بهداشت عمومي هاروارد” در “بوستون” و همكارانش دريافتند، در افرادي كه در هفته پنج مرتبه و يا بيشتر مرغ بدون پوست مصرف مي‌كنند خطر ابتلا به سرطان مثانه ۵۲درصد بيشتر است.
ميشو و گروه تحقيقاتي وي در اين گزارش كه در مجله آمريكايي “تغذيه باليني” منتشر شده است، نوشتند: برخي محصولات گوشتي حاوي “نيتروزامين”ها nitrosaminesهستند كه تاثير آنها در بروز سرطان مثانه شناخته شده است.
ميشو و گروه وي براي درك بهتر اين رابطه بانك اطلاعاتي مربوط به چهل و هفت هزار و ۴۲۲مرد و هشتاد و هشت هزار و ۴۷۱زن را كه به ترتيب در “مطالعه پيگيري متخصصان بهداشت” و “مطالعه بهداشت پرستاران” شركت كرده بودند، بررسي كردند.
افراد مورد بررسي به مدت ۲۲سال مورد پيگيري قرار گرفتند و در طول اين مدت ۸۰۸نفر به سرطان مثانه مبتلا شدند.
در اين مطالعه ديده شد كه خطر ابتلا به سرطان مثانه در مردان و زنانيكه در هفته پنج مرتبه و يا بيشتر مرغ پخته شده بدون پوست مي‌خوردند نسبت به افرادي كه هرگز مرغ بدون پوست مصرف مي‌كردند، ۵۲درصد بيشتر بود.
محققان متذكر شدند كه اين مطلب روشن شده است كه در مقايسه با مرغ بدون پوست، مرغ پخته شده با پوست، مقدار كمتري “آمين‌هاي هتروسايكليك ” heterocyclic aminesدارد. اين آمين‌ها تركيبات سرطانزايي هستند كه در زمان طبخ گوشت در درجه حرارت‌هاي بالا ايجاد مي‌شوند.
اين مطالعه در شماره نوامبر ” ۲۰۰۶مجله آمريكايي تغذيه باليني” چاپ شده است.

منبع:  پزشکان بدون مرز

تغییرات ساده به منظور پیش‌گیری از بروز سرطان

cancer risk preventiomدر هفته گذشته دکتر کیت وولین Dr. Kate Wolin در وبلاگ انستیتو تحقیقات سرطان آمریکا در مورد غربالگری برای پیشگیری دو عامل اصلی در مرگ مردان در اثر ابتلا به سرطان صحبت کرد.
شما آقایان می‌توانید با آگاهی از این عوامل ریسک ابتلا به سرطان و دیگر بیماری‌های مزمن –قبل و بعد از این غربالگری – را کاهش دهید.


چگونه؟
تحرک داشته باشید: تحرک بدنی به عنوان عاملی در پیشگیری از سرطان‌های کولورکتال مسلما راحت‌تر از کولونوسکوپی کردن است. غبار را از راکت‌های کهنه تنیس‌تان زدوده و یک کفش نو بخرید و خانواده‌تان را برای فوتبال و دستش‌ده به پارک ببرید.
بیشتر میوه بخورید: هندوانه، گریپ‌فروت قرمز و آب و سس گوجه به واسطه داشتن نوعی کاروتنوئید به نام لیکوپن انتخاب‌های خوبی هستند زیرا غذاهای حاوی لیکوپن می‌توانند ریسک ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهند. عموما میوه‌ها ریسک ابتلا به سرطان ریه و دهان را کاهش می‌دهند.

آب پرتقال موجب افزايش سطح HDL خون ميشود

تحقيقاتElzbieta Kurowska از دانشگاه Ontario غربي در لندن نشان ميدهد كه نوشيدن سه ليوان آب پرتقال در روز موجب افزايش 21 درصدي سطح HDL خون ميشود.
كلسترول خوب يا HDL ميتواند در جلوگيري از بروز حملات قلبي موثر باشد. تحقيقات Song- Hae Bok در انستيتو تحقيقات بيوتكنولوژي كره نشان ميدهد كه نارنگي موجب كاهش سطح كلسترول خون مي شود. البته اين بدين معني نيست كه هر كسي ميتواند روزانه سه ليوان آب پرتقال بخورد چون آب پرتقال هاي موجود در بازار حاوي مقادير زياد شكر هستند كه ميتواند براي سلامتي افرادي كه مستعد ابتلا به ديابت هستند مضر باشد.
مصرف پرتقال و نارنگي علاوه بر اينكه همان ميزان آب ميوه را در اختيار ما قرار ميدهد موجب ميشود كه بدن ما مقادير زيادي فيبر نيز دريافت دارد .
آب مركبات حاوي فلاوونوئيد هايي به نام Hesperetin و Naringenin ميباشد كه اين مواد از ساخته شدن كلسترول در كبد جلوگيري به عمل مي آورند. البته مقدار اين مواد در پوست مركبات بيش از باقي جاهاست .

منبع:  http://www.abcdiet.net

تاثير تعداد وعده هاي غذايي بر روي كلسترول خون

دانشمندان به اين نتيجه رسيده اند كه تقسيم غذاي خورده شده بوسيله يك فرد به وعده هاي متعدد ميتواند باعث كاهش سطح كلسترول بد يا LDL در خون اين اقراد گردد.
اين محققين 14600 نفراز افراد بين 45 تا 75 ساله را كه تحت مطالعات مربوط به سرطان هم قرار داشتند را مورد آزمايش قرار دادند. نتايج حاصله نشان داد كساني كه روزانه 5 تا 6 وعده غذا مصرف ميكردند نسبت به كساني كه 1 تا 2 وعده غذا ميخوردند از سطح كلسترول كلي و LDL پايين تري برخوردار بودند. همچنين افرادي كه روزانه 1 تا دو وعده غذا ميخوردند هنگامي كه عادات غذايي شان را تغيير دادند تعداد وعده هاي غذايي شان را به 5 الي 6 وعده رساندند توانستنند ميزان كلسترول كل خودشان را تا 5% كاهش دهند و همچنين ميزان LDL شان هم كاهشي محسوس يافت. 

آيا مصرف سويا مفيد است؟

بر كسي پوشيده نيست كه در سالهاي اخير تقريبا در تمامي محافل علمي تغذيه اي صحبت از جانشيني سويا بجاي گوشت است
و عده اي از كارشناسان تغذيه و پزشكان به علت عدم وجود كلسترول در سويا و همچنين بالا بودن ميزان پروتئين موجود در اين ماده غذايي و همچنين بعضي ديگر از خواص سويا, آنرا به عنوان جانشيني مناسب براي گوشت بالاخص در بيماران قلبي و عروقي و داراي فشار خون و كلسترول بالا پيشنهاد مي نمايند.
نكته اي كه در اين زمينه نبايد از نظرتان دور بماند اين است كه سويايي كه اكنون در بازار و بصورت بسته بندي ارائه ميشود در حقيقت تفاله سوياست كه بعد از عمل روغن كشي در كارخانه هاي تهيه روغن نباتي از سويا به دست مي آيد. اين ماده غذايي به سبب از دست دادن روغن خود, هنگام پخت مقادير زيادي روغن به خود جذب ميكند كه با توجه به وجود راديكالهاي آزاد و چربي هاي ترانس در روغن هاي موجود در بازار ميتواند براي سلامتي شما مضر باشد. همچنين فراموش نكنيد كه يكي از جنبه هاي تاثير گذار سويا مربوط به اسيدهاي چرب ضروري موجود در ساختمانش است كه تقريبا بطور تمام و كمال حين عمل روغن كشي از بين ميرود. لذا اگر ميخواهيد براي حفظ سلامتي تان سويا مصرف نماييد سعي نماييد از دانه هاي روغني آن استفاده نماييد نه از دانه هاي روغن كشي شده.

منبع: http://www.abcdiet.net

نحوه تاثير ورزش بر سطح كلسترول خون

تحقيقي كه اخيرا در دانشگاه آلاباما , Birmingham , انجام شده است نشان داده است كه فعاليت هاي بدني طولاني مدت نسبت به فعاليت هاي ورزشي سخت و كوتاه مدت اثر بيشتري در كاهش سطح كلسترول خون دارند.
اگر چربي خونتان بالاست بايد بدانيد كه تنها استفاده از رژيم غذايي كم چربي نميتواند شما را در كاهش سطح كلسترول خونتان ياري نمايد براي اين امر بايد ميزان كالري دريافتي تان را نيز كنترل نماييد. به عبارت ديگر رژيم غذايي تنها هنگامي ميتواند سطح كلسترول خونتان را تنظيم نمايد كه ميزان كالري دريافتي تان را نيز تا حد نرمال تقليل دهد. چربي هاي اشباع شده در گوشت و فرآورده هاي تهيه از شير كامل در بدن انسان تبديل به ماده اي بنام استن ميشوند. كبد از اين ماده براي ساختن كلسترول استفاده مي كند. در صورتيكه ميزان كالري كه ميسوزانيد شما بيش از آن حدي باشد كه وارد بدنتان شده است بدن از استن براي توليد انرژي و جبران اين كمبود استفاده ميشود و به عبارتي ديگر ورزش با افزايش مصرف كالري و استفاده از استن در توليد انرژي و جبران كمبود كالري , از تجمع اين ماده در بدن شما جلوگيري به عمل مياورد.
حالا بحث اين جاست كه كدام نوع از ورزش براي شما مفيد تر خواهد بود. ورزشهاي سخت موجب بروز آسيب هاي عضلاني و به تبع آن دردها و كشيدگي ها و كوفتگي هاي ماهيچه اي ميشود. لذا انجام آن ميتواند منجر به اين امر گردد كه شما تا چند روز بعد از انجام يك تمرين نتوانيد تمرين ديگري را انجام دهيد در صورتيكه انجام فعاليت هاي سبك تر و طولاني مدت تر اين آسيب ها را وارد ننموده و به شما اجازه ميدهد تا با انجام يك فعاليت مستمر و همه روزه بدنتان را در كاهش سطح كلسترول خون ياري نماييد. 


منبع: http://www.abcdiet.net