به
گزارش خبرنگار وب دا، دكتر مسعود كيمياگر اظهار داشت: ديابت يك بيماري
مزمن است كه بايد براي كنترل آن، برنامه اي پي گير داشت برنامه اي كه با
زندگي روزمره ديابتي تطابق داشته باشد و او را از كار و فعاليت جدا نكند و
بيمار بتواند زندگي عادي خود را ادامه دهد.
وي
افزود: نان باگت و نان سفيد در تغذيه افراد به خصوص ديابتي ها نبايد
جايگاهي داشته باشد بر عكس سبزي،غلات سبوس دار و ميوه، بايد مصرف شود و
البته ميوه نياز به محاسبه دارد و فاصله دار بودن مصرف آن نيز مهم است.
عضو
هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تصريح كرد: زماني كه 3 عدد ميوه
براي فرد ديابتي در نظر مي گيريم اگر در سه نوبت مصرف كند بهتر است و مي
تواند به جاي يكي از آنها 3 عدد خرما مصرف كند يعني 3 عدد خرما معادل يك
واحد ميوه تلقي مي شود.
دكتر
كيمياگر با بيان اين كه خوردن هيچ ميوه اي براي افراد ديابتي ممنوعيت
ندارد بلكه فقط محدوديت دارد، گفت: عدس، لوبيا، سيب، گريپ فروت، گيلاس،
كيوي و پرتقال در رژيم غذايي افراد ديابتي جايگاه خوبي دارد.
وي
خاطرنشان كرد: اگر افراد ديابتي مواد غذايي را تدريجي و تكه تكه مصرف
كنند بدن آنها راحت تر مي تواند جوابگوي هضم آن باشد اما اگر بخواهند ماده
اي را كه قند بالايي دارد مصرف كنند دچار مشكل مي شوند.