بيش از دو سوم بيماران ديابتي نوع 2 اضافه وزن دارند


يك متخصص تغذيه گفت: بيش از دو سوم بيماران ديابتي نوع 2 اضافه وزن دارند و اين روند رو به افزايش است.
به گزارش خبرنگار وب دا،‌ دكتر مسعود كيمياگر اظهار داشت: ديابت يك بيماري مزمن است كه بايد براي كنترل آن، برنامه اي پي گير داشت برنامه اي كه با زندگي روزمره ديابتي تطابق داشته باشد و او را از كار و فعاليت جدا نكند و بيمار بتواند زندگي عادي خود را ادامه دهد.
وي افزود: نان باگت و نان سفيد در تغذيه افراد به خصوص ديابتي ها نبايد جايگاهي داشته باشد بر عكس سبزي،‌غلات سبوس دار و ميوه، بايد مصرف شود و البته ميوه نياز به محاسبه دارد و فاصله دار بودن مصرف آن نيز مهم است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تصريح كرد: زماني كه 3 عدد ميوه براي فرد ديابتي در نظر مي گيريم اگر در سه نوبت مصرف كند بهتر است و مي تواند به جاي يكي از آنها 3 عدد خرما مصرف كند يعني 3 عدد خرما معادل يك واحد ميوه تلقي مي شود.
دكتر كيمياگر با بيان اين كه خوردن هيچ ميوه اي براي افراد ديابتي ممنوعيت ندارد بلكه فقط محدوديت دارد، گفت: عدس،‌ لوبيا، سيب، گريپ فروت، گيلاس، كيوي و پرتقال در رژيم غذايي افراد ديابتي جايگاه خوبي دارد.
وي خاطرنشان كرد:‌ اگر افراد ديابتي مواد غذايي را تدريجي و تكه تكه مصرف كنند بدن آنها راحت تر مي تواند جوابگوي هضم آن باشد اما اگر بخواهند ماده اي را كه قند بالايي دارد مصرف كنند دچار مشكل مي شوند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر