تخم مرغ يك منبع غذايي طبيعي و كامل است بر روي عملكرد مغز و سيستم عصبي تأثير مثبت مي گذارد.
سرپرست
دفتر بهبود تغذيه حامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با
خبرنگار وب دا، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: ماده اي به نام كولين كه در
تخم مرغ موجود است علاوه بر تاثير قابل توجهي كه بر روي عملكرد مغز و سيستم
عصبي مي گذارد، براي رشد و نمو جنين، كودك و سلامت قلب و عروق نيز تاثير
گذار است.
دكتر
زهرا عبداللهي افزود: زرده تخم مرغ با حداكثر تاثير گذاري در مقايسه با
ساير غذاهاي حاوي اين مواد يا مكمل ها، از تحليل رفتن لايه شبكيه و
نابينايي ناشي از آن در سالخوردگي جلوگيري مي كند كه متاسفانه جايگاه تخم
مرغ در سبد غذايي خانوادها به دليل ناآگاهي در خصوص كلسترول آن كاهش يافته،
است.
وي تصريح كرد: تخم مرغ نه تنها بالاترين منبع پروتئين مطلوب را دارا است بلكه تقريبا تمامي ويتامين ها به جز ويتامين c
و مواد معدني ضروري مورد نياز انسان را دارا مي باشد، بنابراين تخم مرغ
بهترين پروتئيني است كه با نان يك غذاي كامل و مغذي به حساب مي آيد و تمام
احتياجات تغذيه اي را در يك وعده غذايي تامين مي كند.
اين
متخصص تغذيه با اشاره به اين كه تخم مرغ فقط 3/1 درصد انرژي متوسط مورد
نياز روزانه را تامين مي كند، گفت: تخم مرغ يك ماده غذايي غني محسوب مي شود
كه مقدار مواد مغذي بيشتري را نسبت به انرژي براي مصرف كننده تامين مي
كند.
وي
خاطرنشان كرد: در خصوص سرانه مصرف تخم مرغ در كشور، ابراز داشت: در حال
حاضر سرانه مصرف تخم مرغ در كشور ما حدود 160 عدد است در حالي كه اين رقم
در بسياري از كشورهاي در حال توسعه و توسعه يافته به ميزاني بالغ بر 300
عدد هم مي رسد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر