
مصرف فست فودها، چیپس و حتی کیک خامهای در دوران
جوانی احتمال ابتلا به آلزایمر را در سالمندی افزایش میدهد.
ناهید
برخورداری ضمن بیان این مطلب در خصوص رژیم غذای برای مبتلایان به آلزایمر
گفت: در ایران با توجه به رشد جمعیت سالمندان و براساس تخمین جهانی بین ۵۰۰تا ۶۰۰ بیمار مبتلا به آلزایمر وجود دارد و این رقم در ۳۰ سال آینده به حدود ۵/۱ میلیون نفر هم میرسد.
وی
ادامه داد: از آنجایی که داشتن رژیمهای غذایی درست و نادرست میتوانند
نقش پررنگی در ابتلا و پیشگیری از آلزایمر داشته باشد متاسفانه شیوه جدید
زندگی به گونهای شده که بیشتر افراد مصرف غذاهای آماده را به تهیه یک غذای
سالم و تازه ترجیح میدهند، غافل از اینکه این رویه در طولانی مدت تاثیر
سوئی بر سلامت بدن از جمله سلامت مغز خواهد داشت.
برخورداری
خاطرنشان کرد: مصرف فست فودها، چیپس و حتی کیک خامهای در دوران جوانی
احتمال ابتلا به آلزایمر را در سالمندی افزایش میدهد.
وی
عنوان کرد: از آنجا که مغز برای عملکرد خود در شبانه روز به اکسیژن و قند
کافی نیاز دارد، وجود کربوهیدراتهای پیچیده در برنامه غذایی روزانه توصیه
میشود و مصرف زیاد و بیش از حد کربوهیدرات ساده در دراز مدت میتواند
امکان ابتلا به آلزایمر را افزایش دهد.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه مصرف چربیهای اشباع شده امکان ابتلا به آلزایمر را افزایش میدهند یادآورشد: چربیهای امگا ۳
در گردش خون مغز و اکسیژن رسانی و تغذیه موثر آن نیز نقش دارد و در صورت
کمبود آن چربیهای نامناسب در مغز جایگزین و باعث اختلال در فعالیتهای
ذهنی میشوند.