کنترل رفتارهای غذایی به منظور پیشگیری از ایجاد عادات ناهنجار در افراد باید از زمان کودکی و توسط والدین آغاز شود.
ˈسیدضیاء الدین مظهریˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با بیان اینکه شکل گیری رفتارهای غذایی از 6 ماهگی آغاز می شود و تا سن 11 سالگی پایان می یابد اظهار داشت: والدین باید دقت کنند که ذائقه فرزندان خود را به سمت طعم های شیرین، شور و چرب سوق ندهند.
وی افزود: گرایش به طعم های خاص از زمان خوراندن غذاهای کمکی از 6 ماهگی آغاز می شود، بنابراین والدین به ویژه مادران باید با مطالعه و داشتن اطلاعات کافی در این زمینه نسبت به تربیت رفتارهای غذایی و ایجاد عادات مناسب غذایی در کودکان خود اقدام کنند.
مظهری با اشاره به اینکه هر مکمل غذایی را نمی توان به کودکان داد اظهار داشت: از زمان شیرخوارگی که غذاهای متنوعی به کودکان داده می شود، باید دقت شود مواد غذایی به ترتیب و بااحتیاط مصرف شود تا از بروز حساسیت ها پیشگیری و حساسیت های احتمالی کودکان به مواد غذایی تشخیص داده شود.
وی افزود: گرایش به طعم های خاص از زمان خوراندن غذاهای کمکی از 6 ماهگی آغاز می شود، بنابراین والدین به ویژه مادران باید با مطالعه و داشتن اطلاعات کافی در این زمینه نسبت به تربیت رفتارهای غذایی و ایجاد عادات مناسب غذایی در کودکان خود اقدام کنند.
مظهری با اشاره به اینکه هر مکمل غذایی را نمی توان به کودکان داد اظهار داشت: از زمان شیرخوارگی که غذاهای متنوعی به کودکان داده می شود، باید دقت شود مواد غذایی به ترتیب و بااحتیاط مصرف شود تا از بروز حساسیت ها پیشگیری و حساسیت های احتمالی کودکان به مواد غذایی تشخیص داده شود.