نوشته : موژان زرگرزاده کارشناس تغذیه
امروزه، معني ايمني مواد غذايي بيش از يك معناي ساده تاريخ انقضا است. از آنجا كه مشكلات بهداشتي عمدهاي در عرضه مواد غذايي در كشورهاي جهان وجود دارد، در اينجا به برخي نكات كه براي حفاظت از سلامت خود و خانوادهتان بايد به آن دقت كنيد، اشاره خواهيم كرد. امرو زه در مواد غذائی برای افزایش محصولات از هورمونها استفا ده می کنند که بسيار برای سلامت ما مضر میباشد.امروز ه هورمون رشد به حیواناتی مانند گاو و گوسفند داده می شود، و این به منظور تسریع ایجاد وزن درآنها می باشد، بنابراین تولید محصولات گوشت برای مصرف کنندگان با سرعت بیشتری انجام میگردد. از طرفی هورمون رشد تولید شیر را در حیوانات زیاد می کند. در حالی که صنایع لبنی و گوشت به استفاده از هورمون رشد برای افزایش بهره وری و سود متکی هستند، این هورمون ها برای سلامت انسان ها مضر است.
چگونه غذاهاي سالم به غذاهاي ناسالم تبديل ميشوند؟
كارشناسان ايمني مواد غذايي ميگويند، آلودگي باكتريايي يكي از اثرات ناخواسته توليدات انبوه است كه به طور فزايندهاي فناوري شيميايي رو به گسترش است. امروزه مصرفكنندگان مواد غذايي درمعرض خطرات و باكتريها قرار دارند و علاوه بر باكتريها غذاها هورموني شدهاند و بايد نگران آنتيبيوتيك موجود در انواع گوشتها نيز بود.
چگونه غذاهاي سالم به غذاهاي ناسالم تبديل ميشوند؟
كارشناسان ايمني مواد غذايي ميگويند، آلودگي باكتريايي يكي از اثرات ناخواسته توليدات انبوه است كه به طور فزايندهاي فناوري شيميايي رو به گسترش است. امروزه مصرفكنندگان مواد غذايي درمعرض خطرات و باكتريها قرار دارند و علاوه بر باكتريها غذاها هورموني شدهاند و بايد نگران آنتيبيوتيك موجود در انواع گوشتها نيز بود.