هرچند
ممکن است بادمجان غذای چندان اشتها برانگیز و وسوسه کنندهای نباشد اما در
عوض سرشار از فیبر خوراکی و منبع غنی از ویتامینهای گروه B است.
به
گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ رنگ ارغوانی تیره پوست بادمجان نشان
میدهد که سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است و برای حفاظت از سلولهای
مغزی و کنترل سطح چربی ها دربدن تاثیر دارد. پس دفعه بعد که بادمجان را در
مغازه سبزی فروشی دیدید نگویید که «بادمجان دوست نداریم و نمیخوریم» چون
این نوع از صیفی جات برای سلامتی بدن مفید است و خواص زیر را دارد.
- خطر
ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. بادمجان اگر به روش صحیح طبخ شود خواص
بسیاری دارد و برای پیشگیری و حتی درمان سرطان مفید است. بادمجان به دلیل
ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار موثر
است. این خوردنی هنگام عبور از رودهها مواد سمی و شیمیایی را جذب میکند و
روده را از این مواد سرطانزا پاکسازی مینماید.