هرچند
ممکن است بادمجان غذای چندان اشتها برانگیز و وسوسه کنندهای نباشد اما در
عوض سرشار از فیبر خوراکی و منبع غنی از ویتامینهای گروه B است.
به
گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ رنگ ارغوانی تیره پوست بادمجان نشان
میدهد که سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است و برای حفاظت از سلولهای
مغزی و کنترل سطح چربی ها دربدن تاثیر دارد. پس دفعه بعد که بادمجان را در
مغازه سبزی فروشی دیدید نگویید که «بادمجان دوست نداریم و نمیخوریم» چون
این نوع از صیفی جات برای سلامتی بدن مفید است و خواص زیر را دارد.
- خطر
ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. بادمجان اگر به روش صحیح طبخ شود خواص
بسیاری دارد و برای پیشگیری و حتی درمان سرطان مفید است. بادمجان به دلیل
ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار موثر
است. این خوردنی هنگام عبور از رودهها مواد سمی و شیمیایی را جذب میکند و
روده را از این مواد سرطانزا پاکسازی مینماید.
-
بادمجان برای کاهش وزن نیزمفید است. این غذا برای افرادی که قصد دارند وزن
خود را کم کنند مفید است چون ذخیره فیبر بالایی دارد و ضمن ایجاد احساس
سیری، انرژی بدن را نیز تامین میکند. فیبر خوراکی در فرآیند هضم مدت
بیشتری طول میکشد تا از لولههای گوارشی شامل معده و رودهها خارج شود وبه
همین دلیل احساس سیری زمان طولانی تری باقی میماند.
-
بادمجان برای پوست نیز مفید است چون حاوی مقدار زیادی آب است که علاوه بر
بهبود سایر دستگاههای بدن به حفظ سلامت پوست و موها نیز کمک میکند. کم
شدن آب بدن و درنتیجه خشک شدن پوست از عوامل مهم افزایش چین و چروکهای
پوستی است اما خوردنیهایی مثل بادمجان میتوانند ذخیره آب بدن را به میزان
قابل توجهی تامین کند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر