نوشته : مهندس مسعود خبازی کارشناس مسؤول اداره استاندارد کاشان
مقدمه
از جمله فرآوردههای خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید ميشود و از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار میگیرد. با توجه به کاربرد و مصارف گوناگون انواع رشتهها، اطمینان از کیفیت مطلوب محصول و بهداشتی بودن آن نقش مهمی در تامین سلامت افراد دارد. این مقاله به اختصار به بیان روش تهیه، ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و بهداشتی مطلوب این فرآورده میپردازد.
از جمله فرآوردههای خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید ميشود و از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار میگیرد. با توجه به کاربرد و مصارف گوناگون انواع رشتهها، اطمینان از کیفیت مطلوب محصول و بهداشتی بودن آن نقش مهمی در تامین سلامت افراد دارد. این مقاله به اختصار به بیان روش تهیه، ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و بهداشتی مطلوب این فرآورده میپردازد.