زردچوبه خطر ابتلا به بیماری دیابت را کاهش می دهد


نتایج تحقیقات انجام شده بر روی 240 نفر از افراد محتمل به ابتلای دیابت نشان می دهد که مصرف ادویه جات حاوی زردچوبه و کاری می تواند خطر ابتلا به انواع دیابت را کاهش دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ترکیبات موجود در ادویه جات خصوصا زردچوبه منجر به افزایش عملکرد سلولهای بتا که در غده پانکراس قرار دارند می شود.
غده پانکراس تولید کننده هورمون انسولین در بدن می باشد و انسولین تنظیم کننده  قند خون در بدن است.
همچنین خاصیت ضد التهاب بودن زردچوبه می تواند از سلولهای بتای پانکراس محافظت کند.
به گفته محققان، ارتقاء شیوه زندگی افراد از طریق تغذیه سالم، ورزش، کاهش مصرف کالری، افزایش مصرف سبزیجات و ادویه جات گیاهی که غالبا در غذاهای سنتی آسیایی ها رواج داشته است  می تواند از ابتلا به دیابت نوع دوم و درمان آن موثر واقع شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر