نوشابه باعث كاهش ارزش غذايي شير مادر می شود


نوشابه علاوه بر عوارضی همچون پوكي استخوان، ديابت، كم خوني، چاقي، بيماري هاي قلبي  عروقي و نارسايي هاي كليوي و سرطان، در صورت مصرف زیاد در دوران شیردهی، سبب کاهش ارزش غذایی شیر مادر می شود.
به گزارش وب دا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن بیان این مطلب گفت: مواد موجود در نوشابه باعث كاهش يا حتي مانع جذب آهن مي شود و زمينه را براي بروز كم خوني آماده مي كند.
دکتر نوید عطار افزود: اين عارضه مي تواند به ويژه در گروه هاي سني كه نيازمند آهن هستند مانند كودكان، زنان و دختران مشكلات جدي ايجاد كند.
وی افزود: همچنین آسپارتام موجود در نوشابه هاي رژيمي اشتها آور است و باعث مصرف بيشتر غذا و در نتيجه چاقي مي شود.
دکتر عطار اظهار داشت: جايگزيني نوشابه با ماءالشعير گازدار شيرين نيز اصلا صحيح نيست، چراکه ماءالشعير داراي خاصيت و مناسب بايد تلخ مزه و بدون شكر باشد.
وی خاطر نشان کرد: دوغ نیز بايد كم نمك و بدون گاز باشد چرا كه گاز آن مانند گاز نوشابه باعث سوء هاضمه و اختلالات گوارشي مي شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر