پيشگيري از سرطان ها با مصرف زياد ميوه و سبزي

  
پيشگيري از سرطان ها با مراقبت هاي مداوم غذايي، رعايت رژيم هاي غذايي كم چرب و مصرف زياد سبزي و ميوه  امكان پذير است.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا،‌ با بيان اين مطلب اظهار داشت: براي حفظ سلامت و كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي - عروقي روزانه 5 واحد و بيشتر از سبزي ها و ميوه ها بخوريد.
دكتر فروزان صالحي افزود: افزايش دريافت سبزي و ميوه، غلات كامل و شير و لبنيات بدون چربي و كم چربي در سلامت افراد مفيد است.
وي تصريح كرد: چنانچه در رژيم غذايي دو اصل تعادل و تنوع رعايت شود، آنتي اكسيدان ها، ويتامين ها و املاح به ميزان مورد نياز دريافت و نياز افراد سالم به اين مواد برآورده مي شود و نيازي به دريافت مكمل ها نيست.
دكتر رصالحي خاطرنشان كرد: گروه هاي در معرض خطر مانند كودكان، زنان باردار و شيرده نيازمند دريافت بعضي از مواد مغذي از طريق مكمل ها هستند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر