کاهش وزن به کمک مواد غذايي پاييزي


6-380.jpgبا فرارسيدن فصل پاييز مواد غذايي و سبزيجاتي در دسترس مردم قرار مي‌گيرند که سرشار از ويتامين و فيبر هستند اما کالري بسيار کمي دارند.
به گزارش سرويس سلامت خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، هر صد گرم قارچ تنها 20 گرم کالري دارد در حالي که سرشار از پروتئين و مواد معدني است.
به گفته متخصصان؛ قارچ داراي مس سلنيوم و آنتي اکسيدان است که به سلامت روده بزرگ کمک مي‌کند.
متخصصان اظهار کردند: کرفس نيز از سبزيجات کم کالري پاييزي و سرشار از فيبر است. هر صد گرم کرفس تنها 20 گرم کالري دارد و سوخت و ساز چربي‌ها را در بدن افزايش مي‌دهد.
مطالعات نشان مي‌دهد، اگرچه سيب به اندازه سبزيجات کم کالري نيست اما به علت خواص فراواني که دارد نبايد از رژيم غذايي حذف شود. سيب سرشار از فيبر، پتاسيم و انواع ويتامين‌هاست و به راحتي هضم مي‌شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر