مصرف يك ليوان شير كم چرب همراه با دو عدد خرما قبل از خواب در بهبود خواب كاركنان مؤثر است.
کارشناس
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت وگو با
خبرنگار وب دا، با بیان این مطلب اظهار داشت: کارمندان می توانند در بين دو
وعده غذايي ميوه مصرف كنند تا ويتامين هاي مورد نياز به خصوص ويتامين هاي B و C كه در كاهش فشار هاي كاري و استرس سودمندند را به مقدار كافي دريافت كنند.
سعیده
معانی افزود: در مراكزي كه چند نوبت كاري دارند مانند كارخانه ها،
بيمارستان ها و ادارات رعايت نظم در برنامه غذايي روزانه، توزيع مناسب
انرژي در وعده هاي غذايي،مصرف غذاهاي متنوع با گنجانيدن گروه هاي غذايي
اصلي و توجه به زمان مصرف غذا در كاهش خستگي و بهبود عملكرد كاركنان مؤثر
است.
وی
تصریح کرد: بهتر است افراد شب كار وعده اصلي غذاي خود را در بعد از ظهر و
يك وعده غذايي را در نيمه زمان شيفت ميل كنند همچنين در غذاي خود گوشت كم
چربي به شكل كبابي و يا آب پز، سبزي هاي تازه و سالاد، نان هاي سبوس
دار،حبوبات و ماست كم چرب مصرف كنند.
این
کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: اين افراد مي توانند از انواع مواد پروتئيني
مثل گوشت،حبوبات،تخم مرغ آب پز استفاده كنند همچنين شير و مواد لبني كم
چرب از جمله ماست، پنير و كشك نيز علاوه بر تامين املاحي مانند كلسيم و
فسفر، از منابع خوب پروتئين به شمار مي روند و مصرف غذاهاي پروتئيني با
افزايش ناقل هاي شيميايي سبب افزايش هوشياري و رفع خواب آلودگي مي شوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر