تاثير مصرف سيب در پيشگيري از سرطان

 
سيب يكي از ميوه هاي دلپذير پاييزي بوده و سرشار از آنتي اكسيدان های قوي است.
به گزارش وب دا، يك كارشناس تغذيه ضمن بیان اين مطلب گفت: خوردن هفته اي حداقل 3 سيب، خطر ابتلا به آسم و ديابت نوع 2 را كاهش مي دهد و به حفظ سلامت ريه ها كمك مي كند.
شهلا جودت با بيان اين كه مصرف مداوم سيب از تشكيل سنگ كليه پيشگيري مي كند، اظهار داشت: سيب ميان وعده مناسب و داراي فيبر و ويتامين هاي C و K فراوان است.
وي به خواص سركه سيب اشاره و تصريح كرد: سركه سيب، حاوي مواد معدني نظير پتاسيم، سديم، كلسيم، منيزيم، فسفر، آهن و فلوئور است و مواد مغذي موجود در آن، باعث طراوت و شادابي سلول هاي بدن مي شود.
وي بيان كرد: سركه سيب براي فعاليت دستگاه گوارش بسيار مفيد است و به دليل داشتن اسيدهاي مختلف باعث متعادل شدن سوخت و ساز بدن و دفع مواد سمي موجود در غذا مي شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر