سيب يكي از ميوه هاي دلپذير پاييزي بوده و سرشار از آنتي اكسيدان های قوي است.
به
گزارش وب دا، يك كارشناس تغذيه ضمن بیان اين مطلب گفت: خوردن هفته اي
حداقل 3 سيب، خطر ابتلا به آسم و ديابت نوع 2 را كاهش مي دهد و به حفظ
سلامت ريه ها كمك مي كند.
شهلا
جودت با بيان اين كه مصرف مداوم سيب از تشكيل سنگ كليه پيشگيري مي كند،
اظهار داشت: سيب ميان وعده مناسب و داراي فيبر و ويتامين هاي C و K فراوان است.
وي
به خواص سركه سيب اشاره و تصريح كرد: سركه سيب، حاوي مواد معدني نظير
پتاسيم، سديم، كلسيم، منيزيم، فسفر، آهن و فلوئور است و مواد مغذي موجود در
آن، باعث طراوت و شادابي سلول هاي بدن مي شود.
وي
بيان كرد: سركه سيب براي فعاليت دستگاه گوارش بسيار مفيد است و به دليل
داشتن اسيدهاي مختلف باعث متعادل شدن سوخت و ساز بدن و دفع مواد سمي موجود
در غذا مي شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر