برای گروه خونی A بسیار حائز اهمین است که غذاهای خود را هر قدر ممکن باشد به صورت طبیعی، تازه، خالص و سالم مصرف نمایند. گروه خونی A آمادگی بیولوژیکی برای ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان و دیابت (انواع قند خون) دارد، اما اینها عوامل احتمالی آنها هستند، نه این که اکثرا تقدیر حتمی آنها باشد. لذا اگر از این رزیم غذائی تبعیت نمایند می توانند سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کرده و از بروز بیماریهای تهدید کننده عمر جلوگیری نمایند.
عوامل لاغر شدن لاغر بودن یک حالت طبیعی برای گروه خونی A است. در بسیاری از جهات، گروه خونی A در برخورد متابولیسمی کاملا مخالف گروه خونی O می باشد. مثلا هنگامی که غذاهای حیوانی سوخت و ساز بدن افراد گروه خونی O را بالا می برد و آن را فعال تر می نماید، در گروه خونی A ضعیف می نماید. شاید تجربه کرده باشید که وقتی گوشت قرمز می خورید بیشتر احساس تنبلی می کنید تا زمانی که پروتئین های گیاهی مصرف می کنید. بعضی دارندگان گروه خونی A تجربه کرده اند که مایعات در بدن ایشان باقی می ماند، زیرا دستگاه گوارش به آهستگی عمل هضم غذاهای سنگین را انجام می دهد. علت این مطلب، اسید معده است که گروه خونی A دارای اسید پائین معده است. |
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
رژیم غذائی گروه خونی A
ارتباط شگفت انگیز گروه خونی شما با رژیم غذایی!؟
در کتابی به نام" تغذیه مناسب با گروه خون خود داشته باشید" که توسط دکتر پیتر آدامو به چاپ رسیده است، در واقع با نگرش جدیدی برای هر گروه خونی بطور جداگانه غذاهای خاص آن را توصیه می نماید. این کتاب یکی از پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز بوده است و با بیش از پنج میلیون نسخه و به بیش از 50 زبان زنده دنیا ترجمه و چاپ شده است.از آنجایی که این موضوع بسیار جالب و خاص می باشد ما بر آن شدیم تا چکیدهای از آنچه که در کتاب و مصاحبه ایشان ملاحظه شده برای اطلاع شما دوست عزیز ارائه نماییم.
همانطور که می دانید گروههای خونی متفاوت و زیادی وجود دارد اما چهار گروه اصلی آنها عبارتند از: (A و B و AB وO )
گروه A
اساس تغذیه این گروه باید بر پایه گیاهخواری و مواد غذایی کم چربی باشد.
گروه O
این گروه باید از غذاهایی که پروتین بیشتری دارند مصرف نمایند و میزان مصرف کربوهیدراتها را کاهش دهند(مانند برنج، سیب زمینی و مواد نشاستهای و ...)
گروه AB, B
و اما اشخاصی که صاحب گروه خونی B, AB هستند بهتر است از همه گروههای غذایی بطور متعادل، اعم از گوشتها و پروتینها ، سبزیجات و میوهها مصرف نمایند.
نکته قابل توجه که در این کتاب اشاره شده است این است که سه چهارم افراد مورد مطالعه که تحت رژیم خاص گروه خونی خود بودهاند بهبودی فوق العادهای در سلامت و سیستم ایمنی آنها رخ داده است.
همچنین بهبود قابل ملاحظهای در سیستم گوارشی و افزایش مقاومت بیشتر در برابر استرسها و نهایتا افزایش انرژی و حافظه حاصل شده است. حتی دیده شده کسانیکه خواهان کاهش وزن هستند در صورت رعایت رژیم مربوط به گروه خونی خود بسیار در کاهش وزن خود موفقتر بودهاند.
علوم پزشکی به خصوص علم ژنتیک همواره در حال پیشرفت است و به نظر می رسد آن روزی که هر فرد با ژنوتیپ خاص خودش تغذیهای منحصر به فرد داشته باشد دور نیست.
اختصاصی سیمرغ
تغذيه مناسب براي گروه خوني B
نوشته : دكتر الهام اميرآذر
مكملهاي پيشنهادي براي گروه خوني B: منيزيم برنامه ورزشي گروه خوني B: بهترين ورزش براي اين گروه تمرينات نرمشي و آرامبخش است.
چاي گياهي B: تركيب شده است از گلسرخ، نعناع و شيرين بيان به نسبتهاي مساوي .
گروه خوني B
شخصيت و خصوصيات رفتاري گروه خوني B: از نظر طبايع با طبع ملايم مطابقت دارد: انعطافپذيري و سازشكاري، خلاق، داراي ثبات رواني مناسب، صلحطلب، بين جسم و روح آنان هماهنگي خاصي وجوددارد تمايل به چاق شدن دارند. گروه خوني B از بسياري جهات شبيه گروه خوني O ميباشد. رژيم غذايي اين گروه قلمرويي از حيوانات (گوشت) و سبزي، لبنيات و غذاي دريايي است. اين گروه بيشتر مستعد بيماريهاي عجيب مثل MS ضعيف و مزمن ميباشند. در حالات بيمارگونه به علت افت قندخون دچار تعديل شديد به شيرينيجات و تجمع مايع در بدن (ادم) هستند. بنابراين پرهيز از خوردن مايعات و آب در اين گروه بسيار مفيد است. بسياري از اين گروه تمايل به ناخنك زدن و خردهخواري دارند. اين گروه خوني بايد از خوردن مايعات زياد، عدس، ذرت، بادام زميني، گوجهفرنگي و جوجه كباب پرهيز كنند. زنجفيل، نعناع فلفلي و جين سينگ براي آنها مفيد است (زنجفيل و نعناء فلفلي براي تسكين گوارش و جينسينگ تسكين اعصاب). شيرينبيان خاصيت ضدويروس و تنظيمكننده قندخون بوده و از اشتهاي كاذب و ورم معده جلوگيري ميكند.
افزایش فشار خون از عوارض داروهای کاهنده اشتها
نقش کلسیم در سلامتی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
مـقـایـسـه هـفـت شـیـر
|
شير ساده بنوشيد نه طعمدار
جام جم آنلاين: بسياري از افراد بويژه كودكان طعم شير را نميپسندند و ميانه خوبي با آن ندارند. اين موضوع بيشتر در كودكاني ديده ميشود كه ذائقه آنها به يكي از طعمهاي اصلي بخصوص طعم شيرين گرايش پيدا كرده است.
از نظر روانشناسي ذائقه كودك به طعم، نوع، بافت و شكل ظاهري غذا اغلب از شش ماهگي تا 16 ـ 15 ماهگي شكل ميگيرد.
حال اگر در اين دوره زماني كه تغذيه كمكي كودك شروع ميشود، مادر سعي كند از طريق مواد غذايي متنوع، طعمهاي مختلف را به كودك بچشاند، ميتواند ذائقه او را سرو سامان داده و به مصرف انواع مواد غذايي مختلف عادت دهد.
اما در كودكي كه مصرف خوراكيها و نوشيدنيهاي شيرين در او به شكل يك عادت در آمده باشد، ساير طعمها برايش جذابيتي نداشته و ديگر نميتواند شيرسفيد بدون طعم را بنوشد.
از اين رو مادر ناچار است براي تامين نيازهاي تغذيهاي كودك از طريق شير، او را به نزديك ترين سوپرماركت برده و از او بخواهد كه از ميان شيرهاي طعمداري چون شير كاكائو، شير عسل و شير قهوه يك نوشيدني انتخاب كند.
اما سوال اينجاست آيا ميتوان شيرهاي طعمدار را جايگزين دائم شير سفيد كرد؟ ارزش و خواص تغذيهاي اين شيرها چه ميزان است؟
حفظ تندرستي در سايه منيزيم
جام جم آنلاين: منيزيم چهارمين ماده معدني از نظر فراواني در بدن بعد از كلسيم، پتاسيم و سديم است و از نظر فراواني درون سلولي، منيزيم بعد از پتاسيم در جايگاه دوم قرار دارد.
ميزان كلي منيزيم در بدن حدود 25 گرم است. 50 تا 60 درصد، منيزيم بدن در استخوانبندي، 20 تا 30 درصد آن در عضلات و كمتر از يك درصد آن در خون يافت ميشود.
منيزيم به طور عمده درون سلول هاست و بيش از 300 واكنش آنزيمي بدن به حضور منيزيم نياز دارد. منيزيم براي تعداد زيادي از اعمال متابوليك ضروري است، زيرا آنزيمهاي نيازمند منيزيم در متابوليسم كربوهيدرات، چربي، پروتئين و الكتروليتها دخالت دارند.
وجود منيزيم براي انتقال، ذخيره و مصرف انرژي حياتي است. به علاوه منيزيم نقش اساسي در رشد سلولها، توليد مثل و ساختار و نفوذپذيري غشاي سلولي دارد.
به علت متنوع بودن نقش منيزيم در بدن جانداران، كمبود آن به شكلهاي گوناگون از جمله اختلالات الكتروليتها (كلسيم و پتاسيم)، متابوليك، عصبي، عضلاني و قلبي ـ عروقي پديدار ميشود.
سبزيجات سبز مانند اسفناج منبع خوبي براي منيزيم است. برخي حبوبات مانند لوبيا و نخود، دانهها و مغزها و غلات سبوسدار نيز منيزيم دارند.
مصرف سبزی ها در تابستان تشنگی را كاهش می دهد
دكتر 'مسعود كیمیاگر' در گفت و گو با ایرنا افزود: سبزیها نسبت به میوه ها دارای كالری كمتر اما سرشار از ویتامین هستند به عنوان مثال گوجه فرنگی و هویج داری یك سوم قند اما پرتقال یكصد گرمی دارای 12 تا 13 گرم قند است.
وی افزود: در خرد كردن سبزیها باید از كارد تیز استفاده كرد چرا كه كارد كند، منجر به از بین رفتن ویتامین سبزی می شود.كیمیاگر درباره شست و شوی سبزیها گفت: بعد از پاك كردن سبزی، باید سبزی به مدت نیم ساعت در آب همراه با مواد ضد عفونی كننده یا مایعات پاك كننده قرار گیرد به گونه ای كه تخم های انگل از سبزی جدا شود.این متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: مردم باید از سبزیهای تازه استفاده كنند چرا كه ویتامین سبزیهای پلاسیده از بین رفته و خوردن آن هیچ تاثیری نخواهد داشت.
وجود ماده ای ضد سرطانی در خشخاش
به گزارش خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران، محققان از مکانیزم طبیعی که در خشخاش وجود دارد و تولید noscapineمی کند اطلاعات زیادی ندارند.
noscapine ماده ای دارای خواص ضد تومور است که از آن به عنوان تسکین دهنده سرفه استفاده می شود. این کشف که در مجله علوم به چاپ رسیده است شرح شیوه ای را بیان می کند که در آن کشت کو کنار ، تولید این ماده ، یک آلکالوئید است که اعتیاد آور نیست بر این اساس محققان تصمیم به تولید این مولکول و بهبود تولید آن را گرفتند.
بررسی گونه های گیاه خشخاش که تولید مقدار بالایی از noscapine را بهمراه دارد تنها به دو گونه این گیاه ختم می شود محققان دریافتند که مکانیسم سنتز noscapine که بوسیله 10ژن که مسئول کنترل تولید 5 نوع مختلف از آنزیم هستند که مجموعه ای پیچیده تر از ژن در گیاهان را یافتند.
دستیابی به موفقیت در پژوهش زمانی اتفاق افتاد که محققان دریافتند که انواع خشخاش که تولید noscapine می کنند و گونه هایی که تولید می شوند قابل تجزیه و تحلیل هستند.
ژنهایی ارثی هستند که در کنار هم قرار می گیرند و منفرد نیستند بلکه مجموعه ای از ژنها هستند هویت و چیدمان ژنها در این مجموعه بررسی قوای ژنتیکی این گیاهان مشخص می شوند.
ایان گراهام از دانشگاه یورک می گوید: مجموعه ای را پیدا کرده ایم که از ژنها پشتیبانی می کند و تقریبا مکانیزم تولید کل noscapine را بعهده دارد و به ما کمک می کند تا تمام مراحل مربوط به مکانیسم را تعریف و توجیح کنیم.
noscapine ماده ای دارای خواص ضد تومور است که از آن به عنوان تسکین دهنده سرفه استفاده می شود. این کشف که در مجله علوم به چاپ رسیده است شرح شیوه ای را بیان می کند که در آن کشت کو کنار ، تولید این ماده ، یک آلکالوئید است که اعتیاد آور نیست بر این اساس محققان تصمیم به تولید این مولکول و بهبود تولید آن را گرفتند.
بررسی گونه های گیاه خشخاش که تولید مقدار بالایی از noscapine را بهمراه دارد تنها به دو گونه این گیاه ختم می شود محققان دریافتند که مکانیسم سنتز noscapine که بوسیله 10ژن که مسئول کنترل تولید 5 نوع مختلف از آنزیم هستند که مجموعه ای پیچیده تر از ژن در گیاهان را یافتند.
دستیابی به موفقیت در پژوهش زمانی اتفاق افتاد که محققان دریافتند که انواع خشخاش که تولید noscapine می کنند و گونه هایی که تولید می شوند قابل تجزیه و تحلیل هستند.
ژنهایی ارثی هستند که در کنار هم قرار می گیرند و منفرد نیستند بلکه مجموعه ای از ژنها هستند هویت و چیدمان ژنها در این مجموعه بررسی قوای ژنتیکی این گیاهان مشخص می شوند.
ایان گراهام از دانشگاه یورک می گوید: مجموعه ای را پیدا کرده ایم که از ژنها پشتیبانی می کند و تقریبا مکانیزم تولید کل noscapine را بعهده دارد و به ما کمک می کند تا تمام مراحل مربوط به مکانیسم را تعریف و توجیح کنیم.
اشتراک در:
پستها (Atom)