هنگام مسافرت، معمولاً آشامیدنی ها و غذاهای آلوده، یک عامل جدی برای تهدید سلامت هستند.
به گزارش وب دا، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: بسیاری از مسافران تابستانی دچار اسهال می شوند که درد و ناراحتی حاصل ازاسهال، به همراه مشکل یافتن درمان مناسب پزشکی، در سفر می تواند باعث از بین رفتن آسایش و لذت مسافرت شود.
دکتر محمد آذینی افراد مستعد به اسهال را نوزادان، کودکان، سالمندان، خانم های باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند دانست و گفت: مسافران براي تهيه بطري هاي آب و نوشيدني ها بايد به مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي توجه داشته باشند. همچنين استفاده از يخ هاي فله اي توصيه نمي شود زيرا يخ نيز مانند آب مي تواند آلوده باشد.