نوشته : علي اكبر حق ويسي كارشناس مسؤول تغذيه زهرا شكوري كارشناس تغذيه، معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي قم
مقدمه:
همانطور كه ميدانيم فرهنگ صحيح تهيه و مصرف نان، شامل خريد متناسب و مناسب (با تاكيد بر اينكه نانهاي سبوسدار مثل نان سنگك، بهترين نوع نان و نانهاي سفيد، كمخاصيتتر از انواع ديگر نان هستند)، خنك كردن نان قبل از بستهبندي، بستهبندي نان در بستههاي مناسب، نگهداري نان در منزل به طريقه صحيح و... ميباشد كه متاسفانه در اين رابطه، برنامه آموزشي كمتري براي عموم مردم وجود داشته و اين امر دولت و مردم را دچار مخاطره كرده است.
اگر طي فرآيندهاي آمادهسازي خمير و پخت، دما و فعاليت آنزيمي تنظيم و كنترل شده باشد، از بيات شدن نان جلوگيري ميشود.
همانطور كه ميدانيم فرهنگ صحيح تهيه و مصرف نان، شامل خريد متناسب و مناسب (با تاكيد بر اينكه نانهاي سبوسدار مثل نان سنگك، بهترين نوع نان و نانهاي سفيد، كمخاصيتتر از انواع ديگر نان هستند)، خنك كردن نان قبل از بستهبندي، بستهبندي نان در بستههاي مناسب، نگهداري نان در منزل به طريقه صحيح و... ميباشد كه متاسفانه در اين رابطه، برنامه آموزشي كمتري براي عموم مردم وجود داشته و اين امر دولت و مردم را دچار مخاطره كرده است.
اگر طي فرآيندهاي آمادهسازي خمير و پخت، دما و فعاليت آنزيمي تنظيم و كنترل شده باشد، از بيات شدن نان جلوگيري ميشود.