نوشته : مهندس مسيح انصاري كارشناس ارشد صنايع غذايي
در منزل، آشپزخانه يكي از مكانهايي است كه ما روزانه وقت زيادي را در آن سپري مينماييم؛ زماني براي تميز و پاكيزه كردن و زماني هم براي پخت و پز. با اين همه شايد هيچگاه ارزيابي دقيقي از ميزان تلاشهاي خود به ويژه در رابطه با ايمني مواد غذايي (كه ارتباط مستقيمي با سلامت اعضاء خانواده دارد) نداشتهايم. به طور كلي ايمني غذا در منزل حول سه محور اصلي نگهداري، آماده سازي و پختن غذا ارزيابي ميگردد كه عملكرد ما در رابطه با هر كدام از اين سه محور بايد مدنظر قرار گيرد. بر اين اساس در زير سوالاتي مطرح شده كه ميتواند به شما يادآوري كند نكات مربوط به ايمني غذا را تا چه حد به طور علمي و عملي رعايت ميكنيد و ميزان خطرپذيري اعضاء خانواده در رابطه با بيماريهاي ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده چقدر است.