پيروي از رژيم غذايي سرشار از کالري و چربي عامل افزايش ابتلا به آلزايمر در افرادي که از لحاظ ژنتيکي مستعد هستند، است.
به گزارش وب دا، معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: آلزايمر نوعي اختلال مغزي است که فرد را به فراموشي مبتلا مي کند و در اين بيماري سلول هاي مغز به تدريج تخريب مي شوند و فرد ديگر قادر نيست خاطرات گذشته را به ياد آورد يا رويدادهاي جديد را درمغز خود شکل دهد.
دکتر نادر نيک پرست درباره عوامل موثر در ايجاد آلزايمر بيان کرد: مهم ترين عامل سن است و طبق مطالعات، ميزان ابتلا به اين بيماري در تمام سنين يک درصد و در افراد 65 سال، 5 درصد است و پس از 65 سالگي به ازاي هر 5 سال افزايش عمر، 2 برابر مي شود.