نوشته : آسيه محمدزاده كارشناس ارشد تغذيه
حتما
اين جمله را شنیدهايد که «روزی یک سیب بخورید و بیمار نشوید». از
گذشتههاي بسيار دور مردم از سرکه سيب به عنوان يک داروي خانگي بهره
ميبرند و معتقد بودند كه سرکه سیب باعث هضم بهتر غذا و پيشگيري از ابتلا
به عفونت و پوکی استخوان ميشود.سرکه سیب حاوي مواد معدنی از قبيل پتاسيم، سديم، كلسيم، منيزيم، فسفر، كلر، گوگرد، مس، آهن و فلور و برخي ويتامينها از قبيل ويتامينهاي C ،E ، بتا-كاروتن (پيشساز ويتامين A)،
B1، B2 و B6 و مقداري فلاونوئيد ميباشد. به طور كلي مواد مغذي موجود در سركه سيب موجب طراوت و نشاط سلولهای بدن شده و جهت فعاليت دستگاه گوارش مفيد هستند.