نوشته : پگاه محمدزاده کارشناس صنایع غذایی-کنترل کیفیت فارغالتحصیل از دانشگاه شهید بهشتی

سس ماده غذایی نیمه جامد متشکل از روغن نباتی (سویا، ذرت و زیتون)، اسیدهای خوراکی (سرکه و آبلیمو)، زرده تخم مرغ، شکر، نمک، انواع ادویهها و برخی افزودنیهای مجاز است. میزان روغن در سسها حدوداً 60 درصد میباشد. در واقع فاز روغنی اين محصول بیشتر از فاز آبی آن است. البته در سسهاي سالادی و سس ماست از روغن کمتری استفاده شده (30 تا 35 درصد) و از نشاسته جهت قوام و سفتی بافت محصول استفاده میشود.