سالمترين روش براي پخت غذا روش آب پز كردن است. در صورتي كه ناچار هستيد غذاي خود را سرخ كنيد، بايد از روغن مخصوص سرخ كردن استفاده كنيد. اگرچه روغنهاي متفاوتي در دسترس ميباشند، ولي تمامي آنها مناسب سرخ كردن نيستند. بهترين روغنهاي مناسب فرايند سرخ كردن آنهايي هستند كه نقطه دود و نقطه اشتعال بالاتري دارند. نقطه دود درجه حرارتي است كه در آن روغن شروع به شكستن كرده و آغاز به دود كردن مينمايد. نقطه اشتعال هم درجه حرارتي است كه در آن روغن شعلهور ميشود. در اكثر روغنها نقطه اشتعال بسيار نزديك به نقطه دود ميباشد.
در اثر حرارت و شكسته شدن ساختمان روغن تركيبي به نام آكرولئين توليد ميشود كه سمي بوده و دود آن باعث سوزش چشم ميشود. بعد از هر بار استفاده از روغن، نقطه دود آن پايين ميآيد، به همين دليل روغني براي چند بار سرخ كردن مناسب است كه نقطه دود بالايي داشته باشد.
در اثر حرارت و شكسته شدن ساختمان روغن تركيبي به نام آكرولئين توليد ميشود كه سمي بوده و دود آن باعث سوزش چشم ميشود. بعد از هر بار استفاده از روغن، نقطه دود آن پايين ميآيد، به همين دليل روغني براي چند بار سرخ كردن مناسب است كه نقطه دود بالايي داشته باشد.